ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Χάλασε κόσμο στην παραλία η Πρόεδρος της Κροατίας! (Φωτογραφίες).


Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η εμφάνιση της Κολίντα Γκράμπαρ – Κιτάροβιτς στην παραλία.Είναι μια κοσμοπολίτισσα των Βαλκανίων, πολύ πληθωρική πολιτικός που στα 46 ακόμα έχει να δώσει πολλά στην πολιτική αλλά και στα αντρικά μάτια

Η Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς (Kolinda Grabar-Kitarović, και στα κροατικά: kȏlǐndǎ gr̩abâr̩ kitǎːr̩oʋit͡ɕ), έχει γεννηθεί στις 29 Απριλίου 1968 (ηλικία 47) και είναι πολιτικός από την Κροατία και έγινε πρόεδρος της χώρας τον Φεβρουάριο του 2015, μετά από εκλογές.

Από το 2011 ως το 2014 υπηρέτησε ως βοηθός γενικός γραμματέας για τη δημόσια διπλωματία στο NATO. Είναι η πρώτη γυναίκα που διορίστηκε στο αξίωμα της Πρωθυπουργού στην Κροατία. Προηγουμένως ήταν υπουργός Εξωτερικών Θεμάτων για την Ένταξή στην ΕΕ από το 2005 ως το 2008 και πρεσβευτής της Κροατίας στις ΗΠΑ από το 2008 ως το 2011.

Από το 1993 ως το 2015 ήταν μέλος του συντηρητικού κόμματος Κροατική Δημοκρατική Ένωση.Υπήρξε ένα από τα τρία μέλη από την Κροατία στην Τριμερή Επιτροπή. Παραιτήθηκε από αμφότερες τις θέσεις για να αναλάβει καθήκοντα Προέδρου της Κροατίας.



Η πρόεδρος της Κροατίας, εθεάθη σε παραλία, με τους λουόμενους να μην πιστεύουν στα μάτια τους…




ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.