ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ζώδια...Προβλέψεις Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου


Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…
ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ένα αναπάντεχο φλερτ εμφανίζεται στη ζωή σας και ακόμα κι αν δεν σας περνάει καν από το μυαλό να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο σας βάζει σε μια ερωτική διάθεση που σας ανανεώνει και κάνει το μυαλό σας να ξεφύγει από τις έγνοιες. Είστε γενικά σε mood ανανέωσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια τυχαία συνάντηση φέρνει στο προσκήνιο μια ευκαιρία που μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις και να φέρει σημαντικές και πολύ θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Η τύχη είναι για τους τολμηρούς, έτσι μη φοβηθείτε να κάνετε μια νέα αρχή, μετρώντας πρώτα τις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι δεσμευμένοι έρχεστε πιο κοντά με το άλλο σας μισό, μέσα από καταστάσεις και περιστατικά που ευνοούν το να δεθείτε περισσότερο και να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Οι ελεύθεροι θα έχουν συναντήσεις και γνωριμίες μέσα στις επόμενες μέρες που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές για το μέλλον της ερωτικής ζωής τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Συνεργάτες σας θα ποντάρουν σε εσάς για ένα νέο επαγγελματικό στοίχημα και αυτό θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση αλλά και αγωνία να μπορέσετε να τα καταφέρετε και να σταθείτε στο ύψος των προσδοκιών τους. Όσο πιο ψύχραιμοι και συγκροτημένοι είστε, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ξαφνικά βρίσκεστε μέσα σε μια κατάσταση που κάποιοι φίλοι και γνωστοί σας… εκτροχιάζονται: ο ένας βάζει λόγια στον άλλον και τα όχι απαραίτητα καλοπροαίρετα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία, μην ανακυκλώσετε αυτά που φτάνουν στα αυτιά σας και κρατήστε αποστάσεις από τις κόντρες που έχουν μόλις ξεσπάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τελευταία έχετε βάλει πλάτη σε φίλους και συνεργάτες για να βοηθήσετε σε απαιτητικές και δύσκολες καταστάσεις. Έχετε κουραστεί, έχετε μοχθήσει, αλλά το καλό είναι πως οι άλλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας και τη βοήθεια που τους έχετε προσφέρει και αυτό σύντομα θα το εξαργυρώσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι δυσκολίες στη δουλειά, οι πιέσεις και οι αναβολές σας έχουν κουράσει και για πρώτη φορά μετά από καιρό σκέφτεστε σοβαρά την προοπτική να κάνετε ριζικές αλλαγές στο εργασιακό κομμάτι. Προσωπικά, τελευταία η καθημερινότητα είναι όμορφη και γλυκιά και αυτό είναι για εσάς το πιο σημαντικό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Νιώθετε πως ξαφνικά βρίσκεστε στο στόχαστρο, μάλιστα χωρίς να φταίτε ή να έχετε προκαλέσει και αισθάνεστε αδικημένοι. Όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα και θα αποδειχθεί πως είναι άδικο κάποιοι να προσπαθούν να σας ρίξουν ευθύνες που δεν έχετε, για δικό τους όφελος. Κάντε λίγο υπομονή και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Κάποιοι ετοιμάζουν για εσάς μια ευχάριστη έκπληξη και αυτό θα σας φέρει συγκίνηση και χαρά, καθώς διαπιστώνετε πως γύρω σας υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πραγματικά και σας σκέφτονται. Νιώθετε την ανάγκη να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας: οργανώστε το, καθώς το Σαββατοκύριακο πλησιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και να βρείτε νέες ισορροπίες ηρεμίας και γαλήνης στο σπίτι. Οι αδέσμευτοι γίνεστε το μήλο της έριδος ανάμεσα σε… διεκδικητές, καθώς η γοητεία σας αυτές τις μέρες δεν περνά απαρατήρητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ο ποιοτικός χρόνος με τους δικούς σας ανθρώπους είναι κάτι που σας είναι απαραίτητο και τελευταία σας έχει λείψει. Μια απόδραση είναι ακριβώς αυτό που θα χρειαζόσασταν αυτή την εποχή, όμως θα πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν όμορφες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην σας πιάνει το παράπονο όταν δεν γίνεται αυτό που έχετε βάλει ως στόχο. Μερικές φορές ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό», παρόλο που εκείνη τη στιγμή η πρώτη αντίδραση είναι η απογοήτευση. Πολύ σύντομα θα αποζημιωθείτε με ευχάριστες εξελίξεις που θα αλλάξουν πολλά.

Καλημέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.