ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Η πεινασμένη καμηλοπάρδαλη που τρώει από το παράθυρο


Δείτε τις φωτογραφίες από ξενοδοχείο στην Κένυα


Δεν είναι και τόσο εύκολο για μια καμηλοπάρδαλη ύψους 5,5 μέτρων να σκύψει για να φάει οπότε είναι μάλλον λογικό που η εικονιζόμενη το βρήκε πιο απλό να αναζητήσει τροφή στο… παράθυρο ξενοδοχείου στην Κένυα.

Ο φωτογράφος Joe Witkowski επισκέφθηκε πέρσι το Giraffe Manor στην Κένυα και φωτογράφησε τα ψηλότερα ζώα στον κόσμο. Το Giraffe Manor είναι ένα μικρό ξενοδοχείο που φιλοξενεί και μερικές καμηλοπαρδάλεις, οι οποίες συχνά κάνουν την εμφάνισή τους την ώρα του φαγητού.

Εκτός όμως από την τραπεζαρία, οι καμηλοπαρδάλεις πολλές φορές εμφανίζονται σε πόρτες και παράθυρα επιχειρώντας να ικανοποιήσουν την πείνα και την περιέργειά τους.

«Νομίζεις πως αντιλαμβάνεσαι πόσο ψηλές είναι αλλά στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει μόνο αν βρεθείς δίπλα τους» λέει στη Daily Mail ο Witkowski. «Είναι άγρια ζώα αλλά ταυτόχρονα έχουν συνηθίσει τους ανθρώπους που τις ταΐζουν. Τρέφονται με συγκεκριμένη τροφή, αν την έχεις είναι φιλικές κι έρχονται σε σένα. Αν δεν την έχεις δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για το άτομό σου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.