ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, 07/04


Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία


Η σημερινή μέρα βρίσκεται υπό την επιρροή της αντίθεσης του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία από τον Ζυγό, μία όψη που σχηματίζεται σε ακρίβεια λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι προσωπικές μας επιδιώξεις έρχονται σε μία σύγκρουση με αυτές του συντρόφου, του συνεργάτη και γενικά οποιουδήποτε ατόμου ή κατάστασης απαιτεί συλλογικό πνεύμα και αμοιβαιότητα. Χρειάζεται να βρούμε τη χρυσή τομή σήμερα, ανάμεσα στις προσωπικές μας επιθυμίες και στις απαιτήσεις των άλλων, καθώς και να διατηρήσουμε ανοιχτό μυαλό, ώστε να δεχθούμε ιδέες που μας βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Η τύχη θα εμφανιστεί σε όσους επιδείξουν υποχωρητικό πνεύμα και μειώσουν τα εγωιστικά κίνητρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την αντίθεση Ήλιου – Δία είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο φέρνει θετικά αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, ωστόσο με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Δία, προσοχή στο να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα διευρύνει τον ορίζοντα σας, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Ταύρος

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, θα τα πάτε μια χαρά, ομαλά θα κυλήσει η μέρα σας. Θετική εξέλιξη θα δοθεί τόσο στα ερωτικά σας ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και ξεκαθαρίσματα με λόγια ειλικρίνειας. Έρχεται ισορροπία στην επικοινωνία σας, λύνονται προβλήματα, οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο. Για όσους βιώνετε χωρισμό, σε προσωπική συνάντηση ανοίγεται ευκαιρία επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας συνομιλίες. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση, θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι υπολογίζατε. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, λύνεται οικονομικό ζήτημα. Στον ερωτικό σας τομέα, ανοιχτόκαρδη συνομιλία θα έχει κατάληξη συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

Καρκίνος

Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Δία κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, προσοχή στα ψυχολογικά αναποδογυρίσματα, ίσως να υπάρξουν εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας, θα έχετε τη θέληση να ανοίξετε την καρδιά σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, συμπαράσταση και αγάπη θα σας δείξει το ταίρι σας, η πρόταση που θα σας κάνει θα ανανεώσει τη διάθεση σας.

Λέων

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο θα είστε συγκαταβατικοί, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, σήμερα με δημιουργικό τρόπο θα κλείσουν οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Βασική σας ανάγκη θα είναι η συμφιλίωση και οι επανασυνδέσεις, θα τα ξαναβρείτε με πρώην ταίρι σας. Καταφθάνει συναισθηματική σταθερότητα και ερωτική ισορροπία.

Παρθένος

Με οξυδέρκεια και κοφτερή αντίληψη θα σας εξοπλίσει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπρος τις προοδευτικές σας ιδέες, θα τα βγάλετε πέρα σε τυχόν εμπόδια. Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σας η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες, έρχονται τυχερά ανοίγματα. Θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις, εκφράστε σκέψεις ή ιδέες. Θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις. Στα ερωτικά σας απρόοπτο τηλεφώνημα θα δημιουργήσει προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά.

Σκορπιός

Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, πραότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις ερωτικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε μέσα στη σχέση σας, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση που θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας, κλείνουν επαγγελματικές εκκρεμότητες, ωστόσο με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Δία, προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Η ερωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που είστε σε σχέση στις επαφές σας θα υπάρξει συγκαταβατικότητα, εξομολογήσεις θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Έρχονται ανοίγματα για θέματα δέσμευσης ή μελλοντικής εξέλιξης.

Αιγόκερως

Θα την κυνηγήσετε την καταξίωση και την αναγνώριση, ωστόσο με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Δία, προσοχή στις υπερβολές, ενδέχεται να εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή ερωτικές, με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα προτιμήσετε τα σταθερά βήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Θα σας θυμηθεί ένα πρόσωπο από τα παλιά, ένα τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα φέρει έναρξη συστηματικών συναντήσεων. Θα υπάρξει συμβάν επανένωσης, το αν θα καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό αυτό θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις.

Ιχθύς

Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα είστε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί με ευχέρεια λόγου, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να πείσετε για τις ικανότητες σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντικές επιτυχίες. Σήμερα θα έχετε προτάσεις φίλων για εξόδους, η κοινωνικότητα σας σε συνδυασμό με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες μελλοντικών προδιαγραφών.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.