ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ζώδια...Προβλέψεις Σάββατο 1η Απριλίου


Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το φλερτ επανέρχεται δυναμικά στη ζωή σας. Οι έξοδοι και η κοινωνική ζωή σας φέρνουν νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον που θα δώσει νέα πνοή –και καρδιοχτύπι- στην καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι βαρετό γιατί συνδυάζει πολλά. Οικογενειακές υποχρεώσεις, ευκαιρίες διασκέδασης, αλλά και δουλειές που δεν μπορούν να σας αφήσουν σε ησυχία, γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς δεν θέλετε να μείνετε πίσω. Είναι ευκαιρία να αποδείξετε πόσο… ζογκλέρ μπορείτε να γίνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Και εκεί που σας είχε πιάσει μια σχετική απογοήτευση με τα οικονομικά σας που θυμίζουν κατά καιρούς το γεφύρι της Άρτας, έρχονται κάποιες συμφωνίες και ευκαιρίες που δίνουν αμέσως μια μεγάλη ανάσα αλλά και μια πολύ καλή προοπτική για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιοι από εσάς ίσως έρθετε σε σύγκρουση με κάποιον από την οικογένειά σας που διαφωνεί με τις αποφάσεις σας και τις κινήσεις που κάνετε και μοιράζεται μαζί σας αυτές τις ενστάσεις. Δεν σας αρέσει να ακούτε πράγματα που δεν σας ευχαριστούν, παρόλα αυτά είναι σημαντικό να τα φιλτράρετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η περιπέτεια είναι αγαπημένο σας σπορ και τελευταία σας έχει λείψει. Αναζητάτε ευκαιρίες για να βάλετε λίγο σασπένς στην καθημερινότητά σας είτε αυτό έχει να κάνει με το φλερτ και τα προσωπικά σας, είτε με δραστηριότητες που σας αρέσουν και τελευταία δεν προλαβαίνετε να τις εντάξετε στο πρόγραμμά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η ψυχραιμία σας και η συγκρότηση με την οποία αντιμετωπίζετε τις εντάσεις έχει αποδειχθεί για εσάς ένας πολύτιμος σύμβουλος γιατί ακόμα κι όταν έρχεται η μπόρα περνά και δεν σας αγγίζει. Συνεχίστε έτσι, φροντίζοντας πρώτα να σκέφτεστε και μετά να πράττετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το cocooning είναι αυτό που σας έχει λείψει περισσότερο, αλλά οι ευκαιρίες για εξόδους και διασκέδαση θα είναι ακόμα περισσότερες σήμερα. Αν νιώθετε κάπως down ψυχολογικά επιλέξτε την κοινωνικότητα και τη συναναστροφή με κόσμο που θα σας φτιάξει αμέσως τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η μέρα για κάποιους από εσάς θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ρομαντική, με γλυκές εκπλήξεις που θα σας χαρίσουν χαμόγελο και θα σας αναζωογονήσουν. Η τρυφερότητα, οι προσωπικές στιγμές και η δυνατότητα να αδειάσετε το μυαλό σας από τις έγνοιες είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι ημέρες θα φέρουν νέες σημαντικές γνωριμίες που από κοινωνικές μπορεί εύκολα να εξελιχθούν σε επαγγελματικές και να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτό το άλμα προς την… επόμενη πίστα που έχετε ανάγκη για να ξεκολλήσετε. Προχωρήστε με τόλμη και αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μην θυμώνετε όταν σας λένε την αλήθεια που δεν θέλετε κάποιες φορές να δείτε. Απλά ανοίξτε τα μάτια σας και πάρτε κάποιες αποφάσεις που χρειάζεται για να μην ανέχεστε πράγματα που δεν σας ικανοποιούν ή και σας ενοχλούν. Δεν είστε από τους ανθρώπους που μπορούν να κοροϊδεύουν τους άλλους ή και τον εαυτό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Όταν κάποια πράγματα δεν σας αρέσουν καλό είναι να τα συζητάτε και να τα λύνετε, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνεται εν θερμώ αλλά εν ηρεμία. Η συμβουλή που θα σας δώσει κάποιο αγαπημένο σας φιλικό πρόσωπο θα αποδειχθεί πολύτιμη για να σας βγάλει από μια δύσκολη θέση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην βάζετε πάντα το κακό και το περίεργο με το νου σας –κουράζοντας και τους άλλους και τον εαυτό σας με τα σενάρια που φτιάχνετε στο μυαλό σας. Να θυμάστε πως κάποιες φορές τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί δηλαδή να είναι απλά αυτό που φαίνονται!

Καλημέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.