ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Η 60χρονη που άφησε τη δουλειά της για να γίνει pole dancer


Το «ποτέ δεν είναι αργά» κάνει πράξη η Soozie Campbell

Η Soozie Campbell, σύμβουλος επιχειρήσεων και μητέρα δύο παιδιών, αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της και να γίνει pole cancer. Και όλα αυτά σε ηλικία 60 ετών…

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια διακοπών της στην Ταϊλάνδη πριν δύο χρόνια όπου εντυπωσιάστηκε βλέποντας γυναίκες να κάνουν pole dancing.

Πλέον κάνει εντατικά μαθήματα pole dancing, έχοντας αφήσει πίσω της τον υψηλό μισθό της. Στόχος της να ανοίξει σχολή pole dancing και να διδάσκει η ίδια.



Η Campbell από το Sussex ανέκαθεν αγαπούσε τα σπορ. Πριν ξεκινήσει το pole dancing, έκανε ποδηλασία και τραμπολίνο με τις κόρες της. Μετά από έναν τραυματισμό της στον αστράγαλο στα 50 της χρόνια, σταμάτησε να αθλείται και είδε το σώμα της να χαλαρώνει.

«Από τότε που ξεκίνησα το pole dancing, νιώθω πιο υγιής, πιο δυνατή και πιο fit. Είναι φανταστικό και ανυπομονώ να βοηθήσω και άλλους να το ανακαλύψουν. Το pole dancing θέλει πολλή δουλειά. Στην αρχή πονούσα. Είχα έντονους πόνους από το ένα μάθημα στο άλλο. Πραγματικά θαυμάζω τους επαγγελματίες που μπορούν να είναι πειθαρχημένοι. Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να πετύχεις αυτά που θες, ειδικά όταν είναι κάποιος στην ηλικία μου» λέει σύμφωνα με την Daily Mail.



Οι δύο κόρες της, η Κitty 28 ετών και η Matty 25 ετών και ο σύζυγος την είναι δίπλα της σε κάθε της προσπάθεια, ενώ και οι κόρες της έχουν μυηθεί στα μυστικά του χορού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.