ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πως έκαναν λεφτά οι πλούσιοι Αμερικανοί



Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί πολλοί να πιστεύουν, οι πλουσιότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο δεν έχτισαν τις περιουσίες τους εν μία νυκτί. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει έρευνα που διεξήχθη από το US Trust, αναλύοντας δεδομένα των πλούσιων Αμερικανών όλων των γενεών. Στη μελέτη αξιολογήθηκαν στοιχεία για επτακόσια άτομα με περιουσία άνω των τριών εκατομμυρίων δολαρίων και το συμπέρασμα της «Insights on Wealth and Worth 2016» είναι πως το αμερικανικό όνειρο ζει και βασιλεύει.

Σύμφωνα με την έρευνα, τρεις στους τέσσερις πλούσιους Αμερικανούς που συμμετείχαν στην έρευνα προέρχονταν από τα μεσαία ή κατώτατα κοινωνικά στρώματα και δημιούργησαν τις περιουσίες τους μέσα από τις επενδύσεις και την εργασία τους, με αργά και σταθερά βήματα-και φυσικά, βάθος χρόνου.

Όπως εξηγεί ο Κρις Χάιλμαν, επικεφαλής του US Trust, «αυτό που έχει διαμορφώσει ολόκληρες γενιές πλούσιων αμερικανικών οικογενειών είναι οι βαθιά ριζωμένες αξίες και πεποιθήσεις τους και όχι το ότι μεγαλώνουν και ανατρέφονται ως προνομιούχα άτομα. Το πλεονέκτημά τους δεν σχετίζεται με τα οικονομικά τους προνόμια ή την κληρονομιά, αλλά με τις βασικές αξίες και την πειθαρχία που τους ενσταλάζεται από το οικογενειακό τους περιβάλλον».

Διαβάστε τη συνέχεια στο enikonomia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.