ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Εκτός Survivor ο Πάνος Αργιανίδης


Νωρίτερα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο μάνατζερ ράγκμπι και ο Μπο έβγαλαν το άχτι τους για τον Σπαλιάρα


«Για μένα όλο αυτό ήταν ένα παραμύθι. Στιγμές που ποτέ δεν θα ξαναζήσω στη ζωή μου. Για μένα όλοι αυτοί θα είναι οι δικοί μου survivors, δεν πρόκειται να μου το κλέψει κανείς αυτό το πράγμα. Αυτό που έχουμε ζήσει εδώ πέρα δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς έξω. Για μένα είναι μια τρομερή εμπειρία, γνώρισα δύο καταπληκτικά παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Τσανγκ που εύχομαι να πάνε όσο πιο μπροστά μπορούν, πραγματικά είναι φίλοι καρδιάς»

Αυτό δήλωσε ο παίκτης των «Μαχητών», Πάνος Αργιανίδης, λίγες στιγμές μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για το ποιος παίκτης ψηφίστηκε από το κοινό ώστε να πάρει τον δρόμο του γυρισμού για την Ελλάδα.
Μετά την ήττα των «Μαχητών» στο αγώνισμα του φαγητού όλη η ομάδα ήταν σκυθρωπή και σκεπτική όσον αφορά το μέλλον της στο παιχνίδι καθώς πλέον υπολείπεται, ξανά, αριθμητικά από την ομάδα των «Διασήμων».

Ωστόσο ένα στιγμιότυπο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα και το έδειξε η κάμερα, μία συνομιλία μεταξύ του Πάνου και του Μπο, οι οποίοι μιλούσαν με τα χειρότερα λόγια για τον Γιάννη Σπαλιάρα μπορεί να επηρέασε την κρίση του τηλεοπτικού κοινού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.