ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Το Twitter πανηγυρίζει για την υποψηφιότητα αποχώρησης του Χανταμπάκη


Οι ορκισμένοι εχθροί του παίκτη και η αγάπη για την Ειρήνη Παπαδοπούλου


Η ένταση στο στρατόπεδο των Διασήμων στο Survivor καλά κρατεί όπως επίσης και ο χαμός στο Twitter για τις εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης καθώς ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει πλέον απομονωθεί και η συμπεριφορά των υπόλοιπων παικτών απέναντί της γίνεται κάθε μέρα αντικείμενο αντιπαράθεσης.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού βγήκαν πάλι τα μαχαίρια μεταξύ των παικτών. Στο επίκεντρο για ακόμα μια φορά η Ειρήνη, η οποία αν και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της δεν παρέλειψε να τα «χώσει» στην ομάδα της για διπροσωπία.

Παρά το γεγονός ότι Ειρήνη, Στέλιος και Λάμπρος Χούτος τσακώθηκαν η Ειρήνη δεν ψήφισε τελικά κανέναν από τους δυο τους στην πρώτη ψηφοφορία και έριξε αρνητική στον Bo. Bλέποντας όμως ότι υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έχοντας ασυλία ψήφισε υποψήφιο για αποχώρηση το Στέλιο Χανταμπάκη για να σταματήσει ο ανταγωνισμός, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά όλα αυτά δεν έμειναν απαρατήρητα από τους χρήστες του Twitter, που πλέον αγαπούν την Ειρήνη και θέλουν να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο ο Στέλιος Χανταμπάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.