ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ερμής στον Καρκίνο: Ισχυρή διαίσθηση και έξτρα συναίσθημα


Με τον Ερμή στον Καρκίνο, η διάθεσή μας ή οι συναισθηματικές εντυπώσεις διαμορφώνουν τις αντιλήψεις μας. Είμαστε προσανατολισμένοι προς την επικοινωνία που έχει απήχηση σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Έχει να κάνει με τη ζεστή, ανθρώπινη προσέγγιση μέσω της καρδιάς και εκδηλωνόμαστε μέσα από τη συνομιλία, την τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία. Γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί και αμυντικοί με τις απόψεις μας. Έχουμε μια ευαισθησία στην κριτική σχετικά με το πώς παρουσιάζονται οι ιδέες μας και μπορεί να αντιδράσουμε υπερβολικά σε περίπτωση αμφισβήτησης. Δεν ξεγελιόμαστε εύκολα από ψευδείς κολακείες, δεδομένου ότι είμαστε σε θέση να διαβάσουμε το βάθος του τι λέγεται. Αυτό προέρχεται από μια ισχυρή διαίσθηση και μπορεί να είναι ο σύμμαχός μας πριν εμπιστευτούμε.

Προτιμάμε να μην εκδηλώνουμε τις σκέψεις μας και σπάνια κάνουμε προσωπικές συζητήσεις. Δεν είμαστε τόσο γρήγοροι στην εξυπνάδα, αλλά υπερασπιζόμαστε τους κοινωνικά ευάλωτους. Είμαστε συντονισμένοι με το βαθύτερο νόημα της ζωής ή γράφουμε τα συναισθήματά μας. Ο Ερμής εδώ διαπλέκει τα συναισθήματα με τις σκέψεις, έτσι οι αναμνήσεις προκαλούν να εκδηλωθούν κάποια συναισθήματα. Αυτό μπορεί να είναι και ευλογία και κατάρα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να μας αναγκάσει να μη βλέπουμε καθαρά κάποια πράγματα, ειδικά εάν ανεπίλυτα ζητήματα αρχίζουν να συσσωρεύονται στο μυαλό μας.




Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Καρκίνο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.


ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον οικείο τέταρτο οίκο σας, είστε πιο εσωστρεφείς και κυκλοθυμικοί, ίσως κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος σας κάνουν να νιώσετε περίεργα συναισθήματα. Μπορεί να νιώσετε ανησυχία για μια αρνητική οικογενειακή κατάσταση ή απλά σκέφτεστε πιο έντονα το σπίτι σας, τις ρίζες σας, την παιδική σας ηλικία και το παρελθόν της οικογένειάς σας. Ίσως ακόμα σκέφτεστε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή να βρεθείτε και πάλι με άτομα που σας είναι οικεία. Τώρα αισθάνεστε πιο ασφαλείς στο σπίτι σας και σκέφτεστε περισσότερο μέσα σ’ αυτό. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να ξεφύγετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή να αλλάξετε κατοικία.


ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, γίνεστε πιο συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας, αλλά και αυθόρμητοι, έτσι προσέξτε τον τρόπο που εκφράζετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Ασχολείστε ταυτόχρονα με πολλές δραστηριότητες ή κάνετε κάποιο κοντινό ταξίδι για να επισκεφθείτε ένα οικείο πρόσωπο. Είστε περισσότερο περίεργοι για να μάθετε ό, τι συμβαίνει γύρω σας, κατακλύζεστε από πολλές ειδήσεις και πληροφορίες. Το ευέλικτο και εφευρετικό μυαλό σας, σας βοηθά να προσελκύσετε ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και ιδέες με τα δικά σας και οι οποίοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σκέφτεστε τα υλικά σας αποκτήματα και έχετε ιδέες για να έχετε περισσότερα υλικά αγαθά και οικονομικά οφέλη. Οι διαισθητικές ιδέες σας, σας βοηθούν να αυξήσετε τα αποκτήματά σας και κάνετε κάποιες νέες οικονομικές συμφωνίες, ιδιαίτερα αν έχετε επιχείρηση. Αν προηγουμένως ήσασταν σπάταλοι, τώρα ξοδεύετε πιο συνετά τα χρήματά σας. Επίσης, βρίσκετε ανθρώπους που πρεσβεύουν το ίδιο σύστημα αξιών με το δικό σας και αναγνωρίζεται η αξία σας στην εργασία σας. Έχετε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση προς τις ανάγκες των άλλων και ίσως βοηθήσετε κάποιους οικονομικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, τα ευαίσθητα και προστατευτικά λόγια σας φέρνουν κοντά σας πολλούς ανθρώπους τους οποίους βοηθάτε με τις συμβουλές σας. Οι ιδέες σας και η έμπνευσή σας, σας βοηθούν στην υλοποίηση ενός στόχου σας και σας οδηγούν στην επιτυχία. Δίνετε τώρα μεγαλύτερη σημασία στο να είστε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, συνομιλείτε και ανταλλάσσετε απόψεις και ιδέες. Το διερευνητικό μυαλό σας και ο έξυπνος τρόπος κατανόησης των πραγμάτων, σας βοηθούν να κατανοήσετε πολύπλοκα ζητήματα του παρελθόντος και σκέπτεστε ενδελεχώς πως θα δράσετε.

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σκέφτεστε έντονα το παρελθόν αλλά η έλλειψη αντικειμενικότητας δυσκολεύει τις αποφάσεις σας. Ίσως δεν μπορείτε τώρα να κατανοήσετε κάποια πράγματα, υπάρχει ασάφεια και σύγχυση στην επικοινωνία με τους γύρω σας, οι ιδέες σας είναι δυσνόητες και πολύπλοκες. Μπορεί να μη θέλετε να επικοινωνήσετε αλλά σας αρέσει να σκέφτεστε στη μοναξιά σας, βυθίζεστε στις δικές σας σκέψεις. Αν νιώθατε μια έντονη προσκόλληση σε τετριμμένες ιδέες και συναισθήματα, τώρα τα αποβάλετε και απελευθερώνεστε. Ίσως βρείτε τις απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα που σας απασχολούσαν καιρό με τη βοήθεια οικείων προς εσάς προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, έχετε πολλές πρωτότυπες ιδέες οι οποίες γίνονται αποδεκτές από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Συζητάτε περισσότερο με τους φίλους σας και διασκεδάζετε μαζί, είστε πιο φιλικοί προς τους άλλους και περισσότερο αποτελεσματικοί αν δουλεύετε για ένα ομαδικό έργο. Ασχολείστε με ποικίλες δραστηριότητες που σας ενθουσιάζουν και επιδρούν στον τρόπο σκέψης σας και τις αποφάσεις σας. Με τις αλτρουιστικές ιδέες σας μπορεί να συσπειρώσετε μια ομάδα και να αγωνιστείτε για έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Έχετε την τάση να ξεσηκώνετε με τις ιδέες σας τα πλήθη και είστε αποτελεσματικοί σε οποιαδήποτε νέα εγχειρήματα αναλαμβάνετε.


ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, έχετε μέσα στο μυαλό σας μεγάλες φιλοδοξίες και επιτεύγματα, ίσως ασχοληθείτε με ένα νέο έργο, το οποίο παρά τις επιπρόσθετες ευθύνες που θα σας φέρει, θα αποκομίσετε φήμη και δόξα. Η διαίσθησή σας, σας βοηθά στους μεγάλους στόχους σας και δίνετε τις συμβουλές σας στην εργασία σας. Αναλώνετε το χρόνο σας για να βρείτε τρόπους να προβληθείτε επαγγελματικά, τα ταλέντα σας και η δύναμή σας γίνονται αποδεκτά από τους ανωτέρους σας. Αν υπήρξε σύγκρουση απόψεων στην εργασία σας, επιφέρετε την αρμονία. Γενικά, προβάλετε μια καλή εικόνα στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, είστε περισσότερο συναισθηματικοί στην ομιλία σας και ιδεαλιστές στους στόχους σας. Έχετε μεγαλεπήβολα οράματα και αυξημένη διαίσθηση για να τα υλοποιήσετε. Βρίσκεστε με άτομα που έχουν κοινές πεποιθήσεις με τις δικές σας αλλά και που είναι νομότυποι και ηθικοί. Τώρα αναζητάτε περισσότερο τη γνώση και τα ταξίδια, μιλάτε με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο κι αυτό σας ενθουσιάζει και σας ευχαριστεί. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι την επιβολή των ιδεών σας με αυταρχικό και δογματικό τρόπο ή την υπερβολική εμμονή στο να επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον απόκρυφο και μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, δεν σκέφτεστε ορθολογιστικά αλλά περισσότερο συναισθηματικά, ίσως κάποιες αρνητικές καταστάσεις έρθουν στο φως για να τις επιλύσετε μια για πάντα. Κάνετε μια λεπτομερή καταγραφή των ζητημάτων του παρελθόντος που παρεμποδίζουν την οικειότητα και την εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας και προσπαθείτε συζητώντας να εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Τα λόγια σας έχουν δύναμη και μπορείτε να επιβληθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σκέφτεστε πιο βαθιά αλλά ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις εμμονές σας και αγνοήσετε τις ανάγκες των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, βλέπετε τώρα σε βάθος όλες τις σχέσεις σας, γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Με την αυξημένη διαίσθησή σας κατανοείτε σε βάθος κάποια πράγματα στη σχέση σας και επικοινωνείτε πιο συναισθηματικά αλλά και συχνότερα με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι ή διαμέσου κάποιου οικείου προς εσάς προσώπου. Ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας και το σύντροφό σας, έχοντας στο μυαλό σας την επίτευξη της αρμονίας και της ισορροπίας στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, έχετε νέες ιδέες για να νιώσετε μεγαλύτερη ευεξία και ζωτικότητα και ίσως σκεφτείτε να κάνετε δίαιτα ή να εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο. Ίσως ακόμα αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, προκειμένου να είστε σε καλή φυσική κατάσταση. Αν είχατε άγχος και ανησυχίες για τις καθημερινές υποχρεώσεις σας ή την εργασία σας, κάνετε ένα σημαντικό βήμα για να αλλάξετε τις συνθήκες στη ζωή σας. Έχετε τώρα μια υγιή και περισσότερη συναισθηματική επικοινωνία με τους άλλους, σκέφτεστε και αναλύετε το κάθε τι που θα πείτε.

ΙΧΘΥΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε τώρα πιο ευαίσθητοι με τους άλλους στις συζητήσεις σας και έχετε ενδιαφέροντα πράγματα να συζητήσετε. Θέλετε να συμφιλιωθείτε με τον αγαπημένο σας, και με τη διαίσθησή σας ξέρετε τι να πείτε και πώς να το πείτε με αποτέλεσμα να απομακρύνετε τις δυσκολίες στη σχέση σας, συζητώντας ήρεμα με τον αγαπημένο σας. Αν είστε μόνοι, είστε δημιουργικοί στην επικοινωνία και αφοπλίζετε το αντικείμενο του πόθου σας με μια σας λέξη. Διασκεδάζετε και χαίρεστε τον έρωτα και το φλερτ, ζείτε τη ζωή χωρίς περιορισμούς. Με το διαισθητικό μυαλό σας, ένα δημιουργικό έργο σας, σας χαρίζει μεγάλες απολαβές.

Πηγή:e-zwdia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.