ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ξέρεις ότι η σχέση έχει τελειώσει όταν παρακαλάς για σεξ


Οι ερωτικές σχέσεις χρειάζονται ένα συγκεκριμένο συστατικό που δεν το έχουν οι υπόλοιπες, σεξ.

Η ερωτική επαφή είναι η επιτομή της επικοινωνίας ενός ζευγαριού. Το αποκορύφωμά της. Άλλοι το υπερτιμούν και άλλοι το υποτιμούν. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Καταλαβαίνεις όμως ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση όταν φτάνεις στο σημείο να παρακαλάς για σεξ.

Υποτίθεται ότι ποθείς τον άλλο. Τον έχεις διαλέξει για να είστε μαζί όχι από ανάγκη, από επιλογή. Θες να είστε μαζί και να μοιράζεστε στιγμές και το σεξ είναι από τις πιο σημαντικές σας στιγμές. Λες πράγματα που δεν έχεις ξαναπει και γίνεσαι ένας άλλος. Όση ηρεμία έχεις στην καθημερινή σου ζωή, άλλο τόσο πάθος και ενέργεια σου βγαίνει στο κρεβάτι. Φτάνει να μην παρακαλέσεις για σεξ.

Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση μέσα στη σχέση είναι αυτονόητα, όχι πολυτέλεια. Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τις προϋποθέσεις μιας υγιούς σχέσης. Να είσαι καλά με τον άλλο είναι μια σημαντική προϋπόθεση. Αν έχεις προβλήματα είναι άλλο θέμα και με συζήτηση επιλύονται. Φτάνει να θέλεις και να προσπαθείς. Ως γνωστόν κανείς δεν ερωτεύτηκε από επιλογή, αλλά επίσης κανένας δεν παρέμεινε ερωτευμένος χωρίς προσπάθεια.

Για να θες τον άνθρωπό σου μετά από χρόνια πρέπει εσύ να το καλλιεργείς μέσα σου. Να μην αφήνεις πράγματα να σας χωρίζουν. Αλλά θα πρέπει και το ταίρι σου να κάνει το ίδιο.
Αν φτάσεις στο σημείο να παρακαλάς για σωματική επικοινωνία και ικανοποίηση, το τέλος είναι κοντά. Σεξ και παρακάλιο δεν πάνε μαζί, όπως ούτε σεξ και προγραμματισμός. Το σεξ είναι απόλαυση, είναι επικοινωνία, είναι ένας επίγειος παράδεισος. Αν όλα αυτά δεν τα νιώθεις θα πρέπει σιγά - σιγά να το πάρεις απόφαση ότι έχεις χάσει τη μάχη με τη ρουτίνα.

Συζήτησε με τον άνθρωπό σου, μπορεί να είναι ειλικρινής και να σου πει το λόγο που δεν επιθυμεί. Κάνε κάτι για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα που υπήρχε μεταξύ σας. Ό,τι υπήρξε μια φορά μπορεί να υπάρξει ξανά. Μ' ένα μήνυμα περιγραφικότατο που να εξηγεί στον άλλο τι θα ακολουθήσει το βράδυ, ώστε να εξάψεις την ερωτική διάθεση και την περιέργεια του άλλου.

Ένα ωραίο φαγητό μετά τη δουλειά με απαλή μουσική και κεριά αλλά κυρίως ερωτική διάθεση στο βλέμμα είναι το απαραίτητο τονωτικό. Δε θέλει κόπο αλλά ένα και μοναδικό τρόπο.
Αν όμως μετά από όλα αυτά καταλήξεις στα παρακάλια, δεν υπάρχει επιστροφή, κάτι έχει χαλάσει.
Έκανες ό,τι μπορούσες.

Αποχώρησε με αξιοπρέπεια και μην παρακαλάς. Ο έρωτας δε θέλει παρακάλια. Ή υπάρχει ή δεν υπάρχει. Αφού προσπάθησες, δε μένει παρά να φύγεις με το κεφάλι ψηλά. Πρέπει να υπάρχει ένωση και ψυχής και σώματος. Αν αυτό λείπει από μια σχέση, τότε αυτή δεν είναι ερωτική. Γι' αυτό κάνε υποχωρήσεις και όχι συμβιβασμούς στα προαπαιτούμενα μιας σχέσης γιατί θα το μετανιώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.