ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες των προηγούμενων Survivor;


Μέσα από ρεπορτάζ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όχι μόνο ξανά θυμηθήκαμε όλοι μαζί τους παίκτες των προηγούμενων Survivor, αλλά μάθαμε τι κάνουν και που είναι σήμερα. Ξεκινάμε λοιπόν με το πρώτο Ελληνικό Survivor που γυρίστηκε στην Μαλαισία το 2003.


Ο πιο δημοφιλής παίκτης του πρώτου Survivor ήταν ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος πήγε για α κερδίσει το έπαθλο και να δώσει τα χρήματα στον φίλο του που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Μπορεί να έφυγε πριν από τον τελικό αλλά αργότερα τον είδαμε να παρουσιάζει την «Φάρμα» ενώ έκανε και ένα πέρασμα και από τον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σήμερα παίζει στο θέατρο, παντρεύτηκε, είναι πατέρας ενός γιου και περιμένει το δεύτερο.

Η νικήτρια του πρώτου Survivor ήταν η Ευαγγελία Δερμετζόγλου που αποκάλυψε πως πριν φύγουν οι παίκτες είχαν υπογράψει τις διαθήκες τους. Μετά την νίκη της έκανε μια πλαστική στήθους και μερικές αισθησιακές φωτογραφήσεις και πολλά παρόπονα για το ποσό των 200.000 ευρώ που δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της. Σήμερα ζει στον Πειραιά και εργάζεται ως γραμματέας σε μεγάλη εταιρεία. Συνεχίζουμε με την Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία μετά το Survivor δούλεψε στην τηλεόραση και σήμερα είναι υπεύθυνη Marketing σε μεγάλη εταιρεία. Το 2013, αποκάλυψε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και με την Ευαγγελία έχουν να μιλήσουν 10 χρόνια. Ο Νίκος Λαμπρινάκης, έφτασε στον τελικό και σήμερα ζει στην Κρήτη χωρίς να έχει καμία επαφή με τα media. Ο αρχιτέκτονας και διακοσμητής Σπύρος Σούλης αντάλλαξε την ασυλία του στον τελικό για μια πίτσα, το παιχνίδι επιβίωσης όμως έθεσε τις βάσεις για μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης.

Πάμε τώρα στο δεύτερο Survivor που γυρίστηκε και αυτό στην Μαλαισία και προβλήθηκε το 2004, χωρίς όμως να γνωρίζει και αυτό την επιτυχία του πρώτου παιχνιδιού. Την ίδια ακριβώς τύχη είχε και το Survivor Παταγονία. Όσο για το Survivor Ελλάδα – Τουρκία που προβλήθηκε το 2006, θα μείνει στην ιστορία για τον έρωτα ανάμεσα στην Νάντια Ζαγκλή και τον Selim, οι οποίοι τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου παντρεύτηκαν και μετά από τέσσερα χρόνια χώρισαν. Η Νάντια σήμερα εργάζεται σε σχολή χορού και ο Selim διατηρεί στούντιο πιλάτες στην Τουρκία.

Δείτε το ρεπορτάζ στο απόσπασμα που ακολουθεί.


youweekly.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.