ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Έλλειψη αυτοπεποίθησης στο κρεβάτι; Πώς να το ξεπεράσεις


Αν οι ανασφάλειες, οι φόβοι και οι δεύτερες σκέψεις σε εμποδίζουν να απολαύσεις το σεξ, ώρα να δράσεις. Δοκίμασε τα παρακάτω tips για να απαλλαγείς από όλα όσα σε απασχολούν και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι.

Ασκήσου. Η γυμναστική, ο χορός και οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν κίνηση σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα με το σώμα σου, απελευθερώνουν ενδορφίνες και δημιουργούν μια αίσθηση ευφορίας.

Μίλα για όσα νιώθεις. Όσο δεν μιλάς για όσα αισθάνεσαι τόσο περισσότερο τα διογκώνεις στο μυαλό σου. Δοκίμασε να εκφράσεις τους φόβους σου στον σύντροφό σου και θα δεις πως τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο τα σκέφτεσαι.

Συζήτησε για το σεξ με τον σύντροφό σου. Συζήτησε για όσα σου αρέσουν, για τις φαντασιώσεις σου αλλά και για όσα σε κομπλάρουν.

Μήπως είσαι σε μια σχέση τοξική; Αν συνειδητοποιείς ότι ο σύντροφός σου είναι αυτός που σου ρίχνει την αυτοπεποίθηση επειδή είναι υπερβολικά επικριτικός ή επειδή συνεχώς επισημαίνει ότι έχεις ατέλειες στο σώμα, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς κατά πόσο αξίζει να είσαι μαζί του.

Δώσε οδηγίες και μην περιμένεις ο άλλος να κάνει αυτό που θέλεις. Μπορεί να διστάζεις στην αρχή, αλλά στη συνέχεια θα διαπιστώσεις ότι θα αρέσει και σε εκείνον.

Σκέψου διαφορετικά. Έχεις μεγαλώσει με διάφορα στερεότυπα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται μια γυναίκα και ένας άντρας στο κρεβάτι. Γιατί πρέπει να τα ακολουθείς; Κάνε απλά αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα και να είσαι ο εαυτός σου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.