ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

H Samsung παρουσιάζει δίσκο SSD χωρητικότητας 4 ΤΒ


Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ στα μέσα αποθήκευσης χωρίς κινούμενα μέρη η Samsung με τον τελευταίο της SSD να έχει χωρητικότητα 4 ΤΒ.


H Samsung παρουσίασε το νέο της SSD, ο οποίος εκτός από τη χωρητικότητα εκτοξεύει στα ύψη και την τιμή, αφού για να τον αποκτήσει κανείς, καλείται να καταβάλλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1500 δολαρίων στις ΗΠΑ. Ο νέος δίσκος SSD ανήκει στην οικογένειαEvo 850, με την έκδοση των 4 TB να αποτελεί, φυσικά, τη ναυαρχίδα της σειράς. Το πιο μικρό σε χωρητικότητα μοντέλο στην οικογένεια των SSD της Samsung είναι εκείνο με τα 128 GB, το οποίο -εννοείται ότι- είναι και το πιο προσιτό.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του δίσκου SSD των 4 ΤΒ της Samsung είναι η αρχιτεκτονική των 21 nm και τα 48 layers του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εμφανίζει πολύ μεγάλες ταχύτητες σε εγγραφή και ανάγνωση δεδομένων. H ταχύτητα ανάγνωσης είναι 540 MB/s, ενώ η ταχύτητα εγγραφής είναι τα 520 MB/s, οι οποίες καταρρίπτουν με άνεση όλα τα ρεκόρ σε ο,τιδήποτε άλλο μπορεί κανείς να εγκαταστήσει στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Η ομολογουμένως πολύ υψηλή τιμή του αναμένεται να σημειώσει πτώση σταδιακά, αλλά παραμένει ό,τι πιο γρήγορο μπορεί να βάλει κανείς σε ένα high end σύστημα που είναι σχεδιασμένο για πολύ υψηλή απόδοση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.