ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Επίσημη παρουσίαση του Huawei Honor 8


Ήρθε η στιγμή της επίσημης παρουσίασης του Huawei Honor 8 για το οποίο υπήρχε αρκετή φημολογία τον τελευταίο καιρό.

To Huawei Honor 8 ακολουθεί τη φιλοσοφία της οικογένειας Honor, η οποία επιτάσσει να είναι αρκούντως ικανοποιητικός ο τεχνολογικός εξοπλισμός της κάθε συσκευής, ενώ το κόστος παραμένει σε προσιτά επίπεδα. Έτσι, το Huawei Honor 8 είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Huawei Kirin 950, οχταπλού πυρήνα, ο οποίος συνοδεύεται από μνήμη RAM 3 ή 4 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5,2 ιντσών, με ανάλυση Full HD.



Για τον τομέα του imaging, το Huawei Honor 8 έχει στο πίσω μέρος μία κάμερα 12 Megapixel με σύστημα dual lens, όπως και το Huawei P9, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία κάμερα 8 Megapixel. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχουν δύο θύρες SIM, με την μία από αυτές να μπορεί να λειτουργήσει ως θύρα micro SD. Υπάρχει σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και συνδεσιμότητα USB Type C.

H μπαταρία του Huawei Honor 8 έχει χωρητικότητα 3000 mAh, ενώ το Android Marshmallow smartphone συνδέεται με δίκτυα 4G. Στο πλαίσιο της συσκευής κυριαρχεί το γυαλί τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος. Η διάθεση του Huawei Honor 8 θα ξεκινήσει στις 19 Ιουλίου, με τις τιμές στις ΗΠΑ να ξεκινούν από τα 298 δολάρια και να φτάνουν στα 380 δολάρια, σύμφωνα με το 9to5Google.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.