ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Οι Πόζες που θα σε Κάνουν να Φαίνεσαι Τέλεια όταν Βγάζεις Selfies.


Μιας και ζούμε στην εποχή των selfies, δεν είναι να απορεί κανείς που ξοδεύουμε ώρες προκειμένου να βγάλουμε την τέλεια φωτό προφίλ για τον λογαριασμό μας στο Facebook και στο Instagram!

Γνωρίζατε ωστόσο ότι υπάρχει επιστημονική προσέγγιση στον τρόπο λήψης μιας καλής selfie; Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι και κανένας δεν θα έπρεπε να κρίνεται από μια φωτογραφία, αλλά αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τις δικές σας ικανότητες πάνω σε αυτή την τάση της μόδας, προχωρήστε παρακάτω και θα δείτε το ζήτημα selfie από άλλη οπτική “γωνία”.

Oι γωνίες Pitch, Yaw, και Roll

Συνδυάζοντας αυτές τις τρεις γωνίες πετυχαίνετε την τέλεια πόζα για selfie. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω διάγραμμα – το αεροπλάνο αναπαριστά το πρόσωπό σας σε σχέση με την κάμερα.





Ποιό είναι το οπτικό αποτέλεσμα της κάθε γωνίας;


Σύμφωνα με το διάγραμμα του αεροπλάνου, η στάση pitch απεικονίζει την κίνηση του προσώπου προς τα πάνω και προς τα κάτω. Με άλλα λόγια, το αποτέλεσμά της θα δείχνει κάπως έτσι:








Η πόζα yaw προϋποθέτει να στρέψετε το πρόσωπό σας από τα αριστερά προς τα δεξιά. Όπως μπορείτε να δείτε και στη συγκεκριμένη φωτογραφία, το μοντέλο γυρίζει το πρόσωπό της από τα αριστερά προς την κάμερα:





Τέλος, η πόζα roll είναι η πλάγια κίνηση του προσώπου – ακριβώς όπως στην παρακάτω φωτογραφία!





Συμπέρασμα


Μόλις καταφέρετε να τελειοποιήσετε τις συγκεκριμένες πόζες, το μόνο που μένει είναι να μάθετε να στρέφετε το πρόσωπό προς την κατάλληλη κλίση για κάθε γωνία:


Γωνία Pitch: H καλύτερη κλίση για αυτή τη γωνία είναι κοιτάζοντας 15 μοίρες προς τα κάτω.


Γωνία Yaw: Τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά του προσώπου, η ιδανικότερη κλίση για αυτή τη γωνία είναι στις 20 μοίρες.


Γωνία Roll: Αυτή η πόζα εξαρτάται περισσότερο από εσάς, ωστόσο το καλύτερο αποτέλεσμα είναι αυτό κατά το οποίο η κλίση του προσώπου σας είναι μηδενική.


Στην παρακάτω selfie βλέπετε ποιό είναι το αποτέλεσμα όταν συνδυάζονται και οι τρεις γωνίες σε μια πόζα:





Τώρα που μάθατε τα μυστικά της τέλειας selfie, μη χάνετε χρόνο! Αρπάξτε το κινητό σας τηλέφωνο και καταπλήξτε τα πλήθη! Καλή επιτυχία!


διαφορετικό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.