ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/8 έως 4/9


Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό ενώ ο Ερμής κάνει τα ανάδρομα δικά του απ' την Παρθένο. Εκνευρισμός και μπερδέματα έρχονται. Κρατηθείτε γερά!


Κριός

Θετική σκέψη χρειάζεται αυτή η εβδομάδα, Κριέ μου, αν θες να επιβιώσεις. Κι όταν λέω επιβιώσεις, το εννοώ γιατί ό,τι κι αν κάνεις δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα, πράγμα βέβαια που θα σε βγάλει απ' τα ρούχα σου. Θα κουραστείς, θα θυμώσεις, θα εκνευριστείς. Θα έλεγα να πιεις ένα χαμομήλι κι αντί να είσαι στο κέντρο των εξελίξεων, να μείνεις λίγο στην απέξω μέχρι να καταλαγιάσει αυτός ο πανικός. Με λίγη θετική σκέψη και παρατηρητικότητα, σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα απ' το να βάλεις τα γάντια του μποξ και να μπεις στο ρινγκ του ανταγωνισμού που σε καλεί σαν σειρήνα. Ωτοασπίδες κι ηρεμία!



Ταύρος

Εντάσεις κι εκνευρισμός χαρακτηρίζουν την εβδομάδα που έρχεται, Ταύρε μου. Βαριά σύννεφα κρέμονται πάνω απ' το κεφάλι σου αφού κάθε σχέδιό σου μπαίνει στην παύση ενώ απογοητεύεσαι με τις αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω σου που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι λιγάκι πιο υποστηρικτικοί. Ψυχραιμία, πάρε μια βαθιά ανάσα. Πρόσεξε τις σπατάλες και βρες εκείνες τις ισορροπίες που θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση. Μείνε σταθερός στις απόψεις σου, ειδικά όταν είσαι σίγουρος πως έχεις δίκιο. Είναι μία περίοδος που θα πρέπει να παλέψεις για να σταθείς στα πόδια σου μα δε σε φοβάμαι εσένα. Το ‘χεις!



Δίδυμος

Διδυμάκι μου, προετοιμάσου για τρομερές αναταραχές αυτήν την εβδομάδα που σίγουρα θα σου θυμίσει πτήση που περνάει μέσα από ατελείωτα κενά αέρος. Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, οικογενειακά προβλήματα, ασυνεννοησία, πισώπλατα μαχαιρώματα στην εργασία, σίγουρα η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει στα άκρα. Όμως μην αφήσεις τη συναισθηματική φόρτιση που θα νιώσεις να σε καθορίσει, πρόσεξε τις κινήσεις σου και τα λόγια σου γιατί όταν ηρεμήσει η κατάσταση, μπορεί να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.



Καρκίνος

Καρκινάκι μου, ετοιμάσου για μία βδομάδα έντονη με καταστάσεις που θα σκάσουν σαν πυροτέχνημα μπροστά σου και τις οποίες θα δυσκολευτείς να χειριστείς. Αναστατώνεσαι κι όχι με την καλή έννοια, σε σημείο που χάνεις κάθε ίχνος λογικής κι υπομονής. Αμ, έτσι δε θα βγάλεις άκρη όμως. Χαλάρωσε, προστάτεψε τον εαυτό σου όσο μπορείς, αλλά και τις σχέσεις σου με εκείνους που μπορούν να σε στηρίξουν, πρόσεξε καλά τι θα πεις και πώς θα αντιδράσεις στις δυσκολίες που θα προκύψουν και προσπάθησε στην εργασία σου να κρατήσεις μια στάση που δε θα σου προκαλέσει προβλήματα. Κι υπομονή. Θα περάσει ο τρόμος, στ’ ορκίζομαι.



Λέων

Λιοντάρι μου, κι εσύ θα έχεις μία δύσκολη βδομάδα -σιγά μη γλίτωνες τη μανία του ανάδρομου Ερμή. Το πρόβλημά σου εσένα είναι στις προσωπικές σου σχέσεις κυρίως. Προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους πάντες, κι εκτός του ότι κανείς τους δεν ευχαριστιέται, ξεχνάς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Και το αποτέλεσμα είναι να νιώθεις κόπωση, κυρίως συναισθηματική, που σου δημιουργεί έξτρα άγχος. Πολλές οι αλλαγές στη ζωή σου και δυστυχώς δε φέρνουν τις επιτυχίες που περίμενες, όμως δε σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις να παλεύεις. Όταν θες κάτι δε σταματάς μέχρι να το αποκτήσεις. Εξάλλου, εσύ είσαι μαχητής, σωστά;



Παρθένος

Παρθενάκι μου, αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ αυτή την εβδομάδα είναι να μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο παρά μόνο με τα δικά σου θέματα. Λες και δεν έχεις αρκετά, πας να λύσεις τα προβλήματα των άλλων κι αφήνεις τα δικά σου στην άκρη. Κακώς. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να βγάλεις ένα πρόγραμμα, να πιάσεις μία προς μία τις άλυτες υποθέσεις σου και να τις λύσεις. Μείνε μακριά από τοξικούς ανθρώπους που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα και κράτα κοντά σου εκείνους που μπορούν να σου προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια. Και κυρίως, μάθε να συνεργάζεσαι κι εσύ όμορφα με τους άλλους αν θες αποτελέσματα.



Ζυγός

Ζυγέ μου, μπορεί ο ανάδρομος Ερμής απ' την Παρθένο να θέλει να σου βάλει τρικλοποδιά, αλλά η Αφροδίτη που σου κάνει επίσκεψη δε θα τον αφήσει να κάνει μεγάλη ζημιά. Ασυνεννοησία θα υπάρξει, το ίδιο και κάποιες μικροπαρεξηγήσεις, αλλά στη δική σου περίπτωση με λίγο έλεγχο των καταστάσεων η ζημιά θα είναι μηδαμινή. Μην αφήνεις τον παρορμητισμό σου να πάρει το πάνω χέρι. Μπορεί να αισθανθείς πως πληγώνεσαι από κοντινά σου πρόσωπα με την απότομη συμπεριφορά τους, αλλά έχεις τη μεγαλοψυχία να καθίσεις και να καταλάβεις τι τους οδηγεί σε αυτή τη συμπεριφορά.



Σκορπιός

Σκορπιέ μου, γύρω σου ο κόσμος μπορεί να καταστρέφεται αυτήν την εβδομάδα, αλλά εσύ θα επηρεαστείς λιγότερο από όλους. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυτείς και να μην προστατέψεις τον εαυτό σου από τα αδέσποτα σκάγια. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα λόγια σου και την εξωτερίκευση των συναισθημάτων σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες στη δουλειά σου, να στηρίξεις εκείνους που μπορεί να σου επιστρέψουν τη χάρη και μην αναλαμβάνεις να κάνεις πράγματα που δε θες. Α, κι επειδή η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, παίξε κανένα τζόκερ. Ποτέ δεν ξέρεις…



Τοξότης

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη, για σένα Τοξοτάκι μου, αυτήν την εβδομάδα. Κι όταν λέω ηλεκτρισμένη εννοώ πως μπορεί να σε χτυπήσουν χιλιάδες βολτ εκεί που δεν το περιμένεις. Ανατροπές και σχέδια που ματαιώνονται χαλάνε την καθημερινότητά σου, ενώ κάποιοι άνθρωποι συμπεριφέρονται τόσο πιεστικά που σου κλέβουν τον αέρα εντελώς και σε κάνουν ακόμα πιο νευρικό. Ξεκαθάρισε από όλους τι θες. Δεν είναι κακό να βάλεις όρια. Σίγουρα δεν είναι όμορφο να νιώθεις ότι πνίγεσαι, αλλά για να πάρεις αυτό που θες, καλά θα κάνεις να μην επιβληθείς, αλλά να δώσεις στον άλλον να καταλάβει τις ανάγκες σου.



Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου αυτήν την εβδομάδα θα ταλαιπωρηθείς λιγάκι, σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα ξεκινήσεις μια εσωτερική αναζήτηση που θα βγάλει στην επιφάνεια αισθήματα τα οποία θα σε ξαφνιάσουν. Θα καταλάβεις πως ίσως δεν είσαι ευχαριστημένος με την κατάληξη της ζωής σου, πως η καθημερινότητά σου ίσως να σε πνίγει και να σε δεσμεύει χωρίς να σου προσφέρει τις χαρές που ήθελες. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θες και να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που μπορούν να σε καταλάβουν γιατί όλη αυτή η αρνητικότητα σε κάνει να αμφισβητείς έντονα τον εαυτό σου. Κρίμα είναι να μην πιστεύεις εσύ σε σένα!



Υδροχόος

Υδροχόε μου, αυτή την εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως η πραγματικότητα στην οποία ζεις, δε σε ωφελεί καθόλου. Αυτό, το ότι ζεις στον δικό σου μικρόκοσμο, θα αποδειχτεί κάπως παρακινδυνευμένο τελικά γιατί η φούσκα σου θα σπάσει και θα βρεθείς στη ρεαλιστική πραγματικότητα χωρίς πολεμοφόδια για να αντιμετωπίσεις τις αναποδιές. Κοίταξε να οπλιστείς με θάρρος, να υπερασπιστείς τα θέλω σου, αλλά και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που θες να κρατήσεις στη ζωή σου κι απέφυγε κάθε άτομο που απλά δε σε καταλαβαίνει. Τι να τους κάνεις αυτούς άλλωστε; Αυτό που χρειάζεσαι είναι ήρεμη μετάβαση απ' τη φούσκα σου στην πραγματικότητα κι όχι επιπλέον κυνισμό κι άγχος.



Ιχθύς

Ψαράκι μου, εκεί που νόμιζες πως ηρέμησες θα πρέπει να αντιμετωπίσεις νέο κύκλο προβλημάτων που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σου. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι μάλλον να μην κάνεις σχέδια, γιατί στο λέω από τώρα, κανένα δε θα γίνει πραγματικότητα. Απλά η ζωή η ίδια θα σου βάζει τρικλοποδιές, γι’ αυτό καλύτερα να βασιστείς στο ένστικτό σου και να βρεις εναλλακτικές έτσι ώστε να μη χάσεις την μπάλα και τον αγώνα. Προσπάθησε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις και να σταματήσεις να ονειροβατείς για λίγο, γιατί χρειάζεται συγκέντρωση για να περάσει αναίμακτα η βδομάδα αυτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.