ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Τι μας έμαθαν οι καλοκαιρινοί έρωτες


Αν είσαι στη φάση του αποχαιρετισμού ενός καλοκαιρινού έρωτα ή στη φάση που αναρωτιέσαι πώς (ή αν) θα εξελιχθεί μελλοντικά, θα ξέρεις πολύ καλά πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Εκτός αν είσαι ήδη υποψιασμένος.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διατηρήσεις τις προσδοκίες σου χαμηλές και να αποδεχθείς ότι όταν τελειώσουν οι καλοκαιρινές σου διακοπές θα τελειώσει και ο καλοκαιρινός έρωτας. Για αυτό άλλωστε λέγεται έτσι.

Ζήσε στο φουλ όλο τον ρομαντισμό, το σεξ (οπωσδήποτε με ασφάλεια) και όλα όσα έχει να σου προσφέρει ένας παθιασμένο έρωτας υπό το καυτό φως του ήλιου, αλλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης – εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Στις διακοπές είναι πιθανό να απελευθερώνεσαι, επομένως μπορεί να φλερτάρεις περισσότερο ή να κάνεις πράγματα που δεν θα έκανες σίγουρα στην καθημερινότητά σου. Είναι και αυτή μια γοητεία του καλοκαιρινού έρωτα.

Απέφυγε τους μελοδραματικούς αποχαιρετισμούς, τα κλάματα, τις ανταλλαγές τηλεφώνων και τις υποσχέσεις να βρεθείτε σύντομα. Το πιθανότερο είναι να μην ξαναβρεθείτε, επομένως δεν χρειάζεται να ζείτε με αυταπάτες.

πηγη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.