ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Μήπως περιμένει να κάνεις το πρώτο βήμα;


Βλέπεις ότι ενώ θέλει να προχωρήσετε, δεν κάνει κάποια συγκεκριμένη πρόταση; Πριν καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι τα αισθήματά του είναι κάτι λιγότερο από χλιαρά, σκέψου το ενδεχόμενο να θέλει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε γιατί είναι ντροπαλός, είτε γιατί είναι αναβλητικός. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να καταστρώσεις πλάνο αποπλάνησης, αν δεις ότι ισχύουν τα εξής σημάδια:

Σου προτείνει να βρεθείτε, αλλά χωρίς να ορίζει συγκεκριμένο μέρος και ώρα. Είναι η σειρά σου να προτείνεις. Άλλωστε το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να σου πει ότι δεν μπορεί.

Ανταλλάσσετε μηνύματα αλλά δεν μιλάτε στο τηλέφωνο. Μπορείς να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις την τηλεφωνική επικοινωνία και αν δεις ότι δεν… τραβάει από το τηλέφωνο, τουλάχιστον θα έχεις κερδίσει έναν καλό φίλο που τον ενδιαφέρει να επικοινωνεί μαζί σου.

Η γλώσσα του σώματός του, που συνήθως είναι αλάνθαστη, «λέει» ότι σε θέλει. Αν σε κοιτάζει συνέχεια, θέλει να βρίσκεται κοντά σου και σε αγγίζει με την κάθε αφορμή τότε σου στέλνει τα σημάδια ότι θέλει να προχωρήσει μαζί σου.

Έχει μιλήσει για σένα στους φίλους του. Αν του ήσουν αδιάφορη δεν θα είχε πει κουβέντα και αυτό είναι βέβαιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.