ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Το δικό της Snapchat θα δημιουργήσει η Apple


Η Apple φέρεται να προχωράει στη δημιουργία της δικής της εκδοχής της δημοφιλούς εφαρμογής Snapchat, όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά του το Bloomberg.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Apple δοκιμάζει μία εφαρμογή που επιτρέπει στους κατόχους συσκευών iPhone να λαμβάνουν βίντεο και στη συνέχεια να εφαρμόζουν φίλτρα ή σχέδια στο περιεχόμενο, κατά τρόπο ανάλογο του Snapchat.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η εφαρμογή της Apple έχει σχεδιαστεί ώστε ο χρήστης να μπορεί να δουλέψει σε αυτή με το ένα χέρι, ενώ από τη στιγμή της λήψης του βίντεο, η διαδικασία επεξεργασίας και ανεβάσματος δεν διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό. Σε αυτή την αρχική της μορφή η εφαρμογή επιτρέπει την αποστολή των αρχείων στις επαφές του χρήστη ή στην κοινοποίησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα του Bloomberg, δημιουργοί της νέας εφαρμογής είναι οι δημιουργοί των Final Cut Pro και iMovie, χωρίς ωστόσο να κατονομάζονται.

Στόχος της Apple είναι να λανσαριστεί η εφαρμογή εντός του 2017 μαζί με μια σειρά από νέα στοιχεία που θα σχετίζονται με τα social media και τα οποία θα ενσωματωθούν εκείνη την περίοδο στο λειτουργικό σύστημα iOS.

Επιπρόσθετα, η Apple φέρεται να σχεδιάζει πρόσθετα στοιχεία που θα βελτιώνουν την ικανότητα διαμοιρασμού αρχείων μέσω των επαφών της συσκευής. Άγνωστο παραμένει εάν κάποιες από τις παραπάνω αλλαγές θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο κατά την ανακοίνωση του νέου iPhone της Apple.

Πηγή: pestaola.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.