ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Κάθε γυναίκα στα σαράντα ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικεί!!!


Κάθε γυναίκα στα σαράντα ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικεί!!!

Όλες μα όλες ανεξαιρέτως, πλησιάζοντας το φράγμα των 40 ετών, αρχίζει να μας καταβάλλει ένα περίεργο άγχος πως μεγαλώνουμε. Σκέψεις όπως «τι κάναμε ως τώρα στη ζωή μας» κι ανασφάλειες τύπου «το σώμα μου αλλάζει, δεν είμαι όπως ήμουν στα 30» στήνουν χορό στο μυαλό μας και δε μας αφήνουν να χαρούμε την ομορφιά που μας περιμένει!

Αισθανόμαστε ότι αλλάζουμε, αλλά μας κυριεύει ένας αδικαιολόγητος πανικός διότι όταν θα αντιληφθούμε πλήρως την αλλαγή μας τότε μόνο θα πούμε με σιγουριά πως «με τίποτα δε θέλαμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο».

Μην περιμένετε με το που θα σβήσετε τα κεράκια της έναρξης της τέταρτης δεκαετίας της ζωής σας, πως όλα θα είναι αλλιώς! Συν τον χρόνο όμως θα βλέπετε αλλαγές, τόσο στην εμφάνισή σας μα κυρίως στον εσωτερικό σας κόσμο, τις επιλογές σας κι ως απόρροια των παραπάνω, στη συμπεριφορά σας.

Γυναίκα 40plus ετών, σημαίνει σέξι θηλυκό που ξέρει πολύ καλά τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει. Έχει απελευθερωθεί απ' τα στερεότυπα του ρόλου της, φροντίζει την ισορροπία της δικής της ζωής και παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό της και τις επιθυμίες της. Έχει ελευθερία δύναμης κι έκφρασης γιατί δεν την απασχολεί και δε τη φθείρει η άποψη που μπορεί να έχουν οι άλλοι για εκείνη.

Η μητρότητα κι ο γάμος δεν είναι το σημείο αναφοράς της ζωής της. Δικαιούται περισσότερα προνόμια, προωθεί τα προσωπικά της συμφέροντα κι ο χαρακτήρας της είναι ήδη διαμορφωμένος και δεν επιδέχεται κρίσεις, επικρίσεις κι αλλαγές.

Οι ανασφάλειες αποτελούν μια άγνωστη λέξη για εκείνη μιας και έχει βαθιά επικοινωνία με τον εαυτό της και το ξεσκαρτάρισμα της ζωής της έχει ήδη γίνει προ πολλού. Γνωρίζει καλά τι έχει να δώσει σε έναν άντρα που αξίζει την προσοχή της. Ο πήχης είναι ψηλά διότι δε θα ασχοληθεί καν με εγωκεντρικά αγοράκια που κρύβονται πίσω από μια προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση κι ένα μόνιμο μειδίαμα στα χείλη, που αντικατοπτρίζει την αλαζονεία τους ενώ αν δεις μέσα τους θα βρεις το απόλυτο κενό.

Θα ασχοληθεί μόνο με εκείνο το αρσενικό που γνωρίζει καλά πώς να την προσεγγίσει και με ποιο τρόπο θα τη διεκδικήσει. Θα εντυπωσιαστεί απ' το βλέμμα του, τα μετρημένα λόγια του και τη μελετημένη συμπεριφορά του. Θα την εξιτάρει η ευστροφία του, το χιούμορ κι η τόλμη του. Εξάλλου, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους γενναίους άντρες. Θα την τρελάνει και θα την απογειώσει, το αρσενικό εκείνο που τελικά θα καταφέρει να μπει στο μυαλό της και θα αναστατώνεται και μόνο στη σκέψη του. Οτιδήποτε λιγότερο δεν το θέλει και ξέρει καλά τους τρόπους να το αποφύγει.

Αν στην πορεία διαπιστώσει κάτι που δεν της αρέσει, θα στο επισημάνει, αν το αντιληφθείς καλώς. Αν όχι, θα δεις την πόρτα της εξόδου χωρίς μελό καταστάσεις και περαιτέρω συζητήσεις, διότι περιθώρια για συμβιβασμούς δεν έχει. Ποιος ο λόγος άλλωστε; Τη βαλιτσούλα με τα πρέπει και τα μη την έχει αδειάσει ήδη στα σκουπίδια. Την έχει γεμίσει με θέλω και μπορώ κι η αλήθεια είναι ότι πραγματικά μπορεί!

Η γυναίκα των 40plus, έχει ζήσει αρκετές εμπειρίες ώστε να γνωρίζει και τι θέλει και πώς να το απαιτήσει. Έχει απελευθερωθεί σεξουαλικά και δεν την αγγίζουν ταμπού και οι ψευτό-πουριτανισμοί διότι δεν έχει ανασφάλειες ούτε για τις επιθυμίες της, αλλά ούτε και για το κορμί της. Γνωρίζει καλά πως το σώμα της μπορεί να έχει κάποια διαφορά από εκείνο μιας τριαντάχρονης, αλλά γνωρίζει επίσης καλά πως ο αισθησιασμός κι η σεξουαλικότητα που εκπέμπει, χάρη στην αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει λόγω των εμπειριών της, χτυπάνε κόκκινο!

Επικεντρώνεται, αποκλειστικά και μόνο, στην απόλαυση της ηδονής που έχει ανάγκη να νιώσει μέσα απ' τον έρωτα και να δώσει όμως εξίσου στον ερωτικό της σύντροφο. Θα σου πει τι θέλει και θα απαιτήσει να της το δώσεις. Θα σε αφήσει να την καθοδηγήσεις μα θα σε καθοδηγήσει κι η ίδια. Γουστάρει να σε αφήνει να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού κι απολαμβάνει να δείχνει «υπακοή». Μην τύχει όμως και παραμυθιαστείς γιατί αμέσως μετά μπορεί να αντιστραφούν οι ρόλοι. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς την απόλαυση που θα σου προσφέρει!

Θα σε σοκάρει ο τρόπος που έχει καταφέρει να μετατρέψει τις πληγές της σε σοφία και δύναμη. Σε κοιτάει στα μάτια κι αυτό που θα σου πει το εννοεί απόλυτα. Δεν ταλαντεύεται, δε χρησιμοποιεί θεατρινισμούς για να πετύχει οτιδήποτε και σίγουρα δε θα σε ξυπνήσει μέσα στη νύχτα για να συζητήσετε το πού πάει η σχέση σας!

Απαιτεί σεβασμό στον χώρο και τον πολύτιμο χρόνο της και ξέρει να σέβεται επίσης το δικό σου. Δε θα χρειαστεί διακόσια μηνύματα την ημέρα για να την πείσεις για το ενδιαφέρον σου, αντιθέτως θα σε θεωρήσει κουραστικό και φλύαρο. Της αρκεί ένα κι ουσιαστικό. Της αρκεί να ξέρει με κάποιον μαγικό τρόπο ότι είσαι εκεί και τη σκέφτεσαι. Ποιον; Αυτό το αφήνει πάνω σου. Αν τον βρεις πιθανότατα έχεις κερδίσει μία θέση στη ζωή της μα κυρίως στην αντάρτικη ψυχή της. Αν όχι μπορείς απλά να τη θαυμάζεις από μακριά.

Κοντά της θα κρατήσει μόνο εκείνους που της αξίζουν κι είναι πρόθυμη να πέσει στη φωτιά και να τα κάνει όλα πουτάνα για πάρτη τους. Η γυναίκα των 40plus είναι μια γυναίκα απαιτητική. Εσύ αντέχεις;



Επιμέλεια Κειμένου Βίβιαν Παναγιώτου: Πωλίνα Πανέρη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.