ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Επίσημη πρεμιέρα του Skoda Kodiaq στο Παρίσι


Το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας στην έκθεση αυτοκινήτου της γαλλικής πρωτεύουσας

Η Skoda συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι με ένα νέο SUV. Για το διάστημα 1 - 16 Οκτωβρίου 2016, ο ραγδαία αναπτυσσόμενος κατασκευαστής αυτοκινήτων θα παρουσιάσει το Kodiaq στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά. Με μήκος 4,70 μέτρα, με δυνατότητα επιλογής 5 και 7 καθισμάτων και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του, το Kodiaq είναι το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας.

Από το Φεβρουάριο του 2017, το νέο μοντέλο θα μπει δυναμικά στην αγορά με όπλα του: το σχεδιασμό, την προσωπικότητα, τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους, τις λύσεις στην πρακτική εφαρμογή και την πρωτοποριακή τεχνολογία, κάτι που διαθέτουν μόνο αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Με το Kodiaq, η φίρμα επεκτείνει τη γκάμα της σε 7 μοντέλα και με περισσότερες από 40 εκδόσεις. Ταυτόχρονα, το νέο μοντέλο σηματοδοτεί την έναρξη μιας εκτεταμένης εκστρατείας SUV. Ως μέρος της στρατηγικής της 2025, θα συνεχίσει να ενισχύει τη θέση της στην σημαντική και ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία SUV, με την κατασκευή επιπλέον νέων μοντέλων στα επόμενα χρόνια.

Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει την γκάμα της και θα προσελκύσει νέους πελάτες. Με το Kodiaq να οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση, η μάρκα επεκτείνει τη φιλοσοφία της στο να προσφέρει το καλύτερο συνολικά πακέτο σε κάθε κατηγορία.



Συνολικά 11 Kodiaq θα βρίσκονται επί σκηνής, ενώ η πλήρης γκάμα των μοντέλων της μάρκας θα παρουσιαστεί την αντίστοιχη δεύτερη μέρα.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τον «κόσμο» της Skoda (ποδηλασία, χόκεϊ επί πάγου και συνδεσιμότητα όπως επίσης και για το σχεδιασμό της μάρκας από το Skoda Design Lab Preciosa).



Νίκος Τσάδαρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.