ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Εκτός εαυτού ο Ουζουνίδης: Εγώ κι ο Σαραβάκος καλύτερα θα παίζαμε


Χοντρό «χέρι» στους παίκτες του Παναθηναϊκού έβαλε ο προπονητής στο ημίχρονο


Εκτός εαυτού ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης με το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, όταν οι «πράσινοι» ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Ο 48χρονος τεχνικός «εξερράγη» στα αποδυτήρια και το… ωστικό κύμα πήρε τους ποδοσφαιριστές του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, μια από τις πιο καυστικές ατάκες του ήταν η εξής: «Ο Δημήτρης (Σαραβάκος) κι εγώ να μπαίναμε μέσα, έστω και με κάποια κιλά παραπάνω στην ηλικία μας, καλύτερα θα παίζαμε από ορισμένους».

Η «Πράσινη» αποκαλύπτει, με τη σειρά της κι άλλα αποσπάσματα του ξεσπάσματος του Ουζουνίδη, που αποδείχτηκε πως αφύπνισε τους παίκτες του. «Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάνουμε με 2-0. Μη διανοηθείτε να μην το γυρίσετε στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν θα επιστρέψουμε στο τέλος στα αποδυτήρια, θέλω να έχουμε κερδίσει. Δεν μπορώ καν να φανταστώ το ενδεχόμενο να χάσουμε. Δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο. Κανείς μας! Παίκτες από μια καφετέρια να μαζεύαμε καλύτερα θα παίζανε από ό,τι εσείς».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν… συγχώρησε το κακό πρόσωπο του πρώτου μέρους ακόμη και μετά την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς μετά το τέλος του αγώνα δεν μπήκε καν στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες και φυσικά δεν τους συνεχάρη θεωρώντας πως απλώς έκαναν (με… καθυστέρηση ενός ημιχρόνου) απλώς το αυτονόητο για το μέγεθος του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.