ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου, 04/02


Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου τη σημερινή μέρα και τις πρωινές ώρες σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που ενδεχομένως να φέρει κάποια εμπόδια στα σχέδιά μας ή στην ικανοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Η ανάγκη για σταθερότητα και υλική ασφάλεια συναντά αντίσταση, λόγω γεγονότων και εξελίξεων που αφορούν το σύνολο και μας επηρεάζουν. Τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, χρειάζεται να προσέξουν λίγο περισσότερο.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Το γήινο τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που σχηματίζεται λίγο αργότερα, φέρνει την επιθυμητή σταθερότητα και ισορροπία. Γινόμαστε πιο πρακτικοί και καταφέρνουμε να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, ενώ η ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα βοηθά να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύπτει. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα δέχονται εύνοια. Από την όψη αυτή επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια



Κριός

Μπήκε για τα καλά ο Φλεβάρης και έβαλε τα γιορτινά του για τον έρωτα, το πάθος και την αγάπη. Ξεκινά με ένα απίθανο σαββατοκύριακο, που θα σας αλλάξει τον τρόπο σκέψης και όχι μόνο. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο θα κάνει τα συναισθήματά σας πιο έντονα και παθιασμένα για τον/τη σύντροφό σας. Οργανώστε μια κοντινή απόδραση και εξερευνήστε τον/την αγαπημένο σας βαθύτερα. Θα βλέπετε τα πάντα με αισιοδοξία, ακόμα και αυτά που σας… κάθονται στο στομάχι αυτή τη περίοδο.



Ταύρος

Ο Φλεβάρης κι αν… φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίζει, χάρη στα άστρα που είναι με το μέρος σας αυτή τη περίοδο. Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα βλέπετε τις σχέσεις και την καθημερινότητά σας με πιο συναισθηματικό τρόπο. Θα έχετε την άμεση ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινής ζωής σας. Στα οικονομικά σας, καλό θα είναι να σφίξετε τα λουριά, γιατί αυτό το διάστημα έχετε σπαταλήσει αρκετά χρήματα.



Δίδυμοι

Μόνο αγάπη, αγάπη και αγάπη θα σας δώσει αυτό το σαββατοκύριακο. Γιατί το αξίζετε και με το παραπάνω, για τη σκληρή δουλειά που κάνετε καθημερινά. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο θα σας φέρει τα πιο έντονα συναισθήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα δείτε τη ζωή με θετικότητα και όλα σας τα προβλήματα θα γίνουν παρελθόν, μετά από κάποιες συζητήσεις που θα έχετε με τους δικούς σας ανθρώπους.



Καρκίνος

Η μέρα σας ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο. Ο Φλεβάρης ξεκινά με ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Πιο χαρούμενο, πιο ζωντανό και με πολύ πάθος πάνω απ’ όλα. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται, για μια πιο χαλαρή και ήρεμη καθημερινότητα. Ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, που την έχετε παραμελήσει αυτό το διάστημα. Κάντε shopping-therapy με τη παρέα σας και φορέστε κάτι εκκεντρικό.



Λέων

Έχετε την ανάγκη για ξεκούραση και τίποτα άλλο. Σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα σας δώσει αυτό που επιθυμείτε και με το παραπάνω. Θα κάνετε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, που θα σας τονώσουν σώμα και μυαλό. Ακόμη, μια νέα αρχή έρχεται να ταρακουνήσει ευχάριστα την καθημερινότητά σας. Οι παρελθοντικές, ερωτικές σχέσεις σας, έρχονται στο προσκήνιο για να κάνουν το βράδυ σας ακόμα πιο ενδιαφέρον.



Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο πρέπει να το εκμεταλλευτείτε με τη καλύτερη σας παρέα ή με τον/τη σύντροφό σας, γιατί θα είναι ένα από τα καλύτερα του Φλεβάρη. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τα συναισθήματά σας για τα άτομα που νοιάζεστε και είναι δίπλα σας, θα είναι πιο έντονα από ποτέ. Βοηθήστε τους να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που έχουν αυτό το διάστημα. Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, νέα ξεκινήματα έρχονται για να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα.



Ζυγός

Χαμογελάστε, γιατί είναι σαββατοκύριακο και έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, που τον έχετε ξεχάσει εδώ και αρκετό καιρό. Σταματήστε να νοιάζεστε μόνο για τους γύρω σας και σκεφτείτε λίγο τον εαυτό σας. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, θα δείτε τη ζωή με αισιοδοξία. Θα κάνετε θετικές σκέψεις για το μέλλον με τον/την αγαπημένο/η σας. Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που αγαπάτε, για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας.



Σκορπιός

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς σε θέματα που είναι ευαίσθητα για εσάς. Ό,τι περνάει από το χέρι σας, τώρα θα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε άνοδο, ενώ οι συνεργάτες σας είναι με το μέρος σας, σε κάθε δυσκολία και αν έχετε αυτή τη περίοδο. Θα βλέπετε τις ερωτικές σας σχέσεις με πιο έντονα συναισθηματικό τρόπο και θα νιώσετε την ανάγκη για πολλά χάδια και αγκαλιές.



Τοξότης

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Αδράξτε τη σημερινή μέρα για να κάνετε ό,τι καλύτερο, για να περάσετε τέλεια. Η Σελήνη είναι με το μέρος σας με ένα τετράγωνο με τον Ήλιο, που θα σας βοηθήσει να δείτε τα πάντα με αισιοδοξία. Με τον/τη σύντροφό σας, ο έρωτας δε θα λείψει και από τη σημερινή μέρα, γιατί χάρη στην Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ο ερωτισμός σας θα ενισχυθεί.



Αιγόκερως

Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα μπορείτε να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σας, που σας βαραίνουν εδώ και πολύ καιρό. Ηρεμήστε και μην εκνευρίζεστε, γιατί όλα θα πάνε πολύ καλά μέσα στις επόμενες μέρες. Τα άστρα αυτές τις μέρες είναι με το μέρος σας και τα καλύτερα έρχονται εκεί που δε θα τα περιμένετε. Μην απογοητεύεστε από τη στασιμότητα και τις αναβολές που κάνουν οι ερωτικές σας σχέσεις.



Υδροχόος

Περισσότερος ερωτισμός, περισσότερα χάδια και πάθος, θα ομορφύνουν το σαββατοκύριακό σας. Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιους προβληματικούς τομείς της ζωής σας. Ακόμη, θα δείτε την ερωτική σας σχέση με άλλο μάτι και η ζωή σας θα γίνει πιο συναισθηματική. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο θα κάνει τα συναισθήματα για το ταίρι σας ακόμη πιο ερωτικά, γεγονός που προμηνύει… καυτές καταστάσεις.



Ιχθύς

Ένα ήρεμο και πολύ χαλαρό σαββατοκύριακο ξεκινά για εσάς. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Μην είστε αρνητικοί και μη λέτε «όχι» σε προτάσεις και προκλήσεις που σας φέρνει η ζωή. Από την άλλη πλευρά, με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα δείτε τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους πιο συναισθηματικά. Νέα ξεκινήματα και συνεργασίες έρχονται στον επαγγελματικό τομέα.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.