ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ζώδια...Προβλέψεις Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου


Καθαρά Δευτέρα! Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…



ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η αναστάτωση που υπήρξε γύρω σας, σας έχει δημιουργήσει μια ανησυχία, αλλά επί της ουσίας σας έχει αφήσει αλώβητους. Έχετε πάντα καθαρό μυαλό και σωστή τοποθέτηση, έτσι οι κοντινοί σας άνθρωποι ζητούν τη γνώμη σας για σημαντικά ζητήματα και παίρνουν στα σοβαρά τις συμβουλές σας. Συμβουλές θα σας ζητηθούν και τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όταν θυμώνετε γίνεστε απόλυτοι και δεν έχετε τη διπλωματία ή τη διάθεση να το κρύψετε. Όταν, όμως, ο θυμός έχει να κάνει με επαγγελματικά σας ζητήματα αυτή η τακτική είναι λάθος. Επεξεργαστείτε σήμερα πώς θα διαχειριστείτε αυτό που σας έχει ενοχλήσει αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχε συναντήσεις που σας έκαναν να μπείτε σε δημιουργική διαδικασία γιατί σας ενέπνευσαν και σας κινητοποίησαν, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε πως έχετε περισσότερες και πολύ πιο ενδιαφέρουσες προοπτικές επαγγελματικά από ότι νομίζατε. Μην αφήσετε τις ιδέες που ξεκίνησαν αναξιοποίητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η απόδραση που πολλοί από εσάς καταφέρατε να συνδυάσετε με το 3ήμερο σας έχει αναζωογονήσει και ανανεώσει. Επιστρέφοντας όμως στην καθημερινότητα έχετε να λύσετε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, αλλά και να ανασκευάσετε μια λάθος κίνηση που έχετε κάνει και ενδεχομένως θα έχει επιπτώσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έξοδοι, συναντήσεις και εξορμήσεις συνέθεσαν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά έφεραν για πολλούς από εσάς και κάποιες νέες γνωριμίες που ενδεχομένως θα έχουν συνέχεια και θα πυροδοτήσουν μια σειρά από εξελίξεις στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η αισθηματική σας ζωή έχει μπει σε μια τροχιά ευτυχισμένης καθημερινότητας και αυτό σας δίνει θετική διάθεση, τονώνοντας τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας και στον εργασιακό τομέας. Βρίσκεστε σε μια πολύ όμορφη φάση και αυτό εξαργυρώνεται σε όλους τους τομείς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ένα απροσδόκητο φλέρτ έρχεται να σας αναστατώσει και να σας βάλει σε σκέψεις. Αν η προσωπική σας ζωή είναι χαρούμενη και σας καλύπτει σκεφτείτε το πριν ανατινάξετε ότι έχετε για μια παρόρμηση της στιγμής. Αν, πάλι, όχι αξίζει να το ζήσετε και όπου βγάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μπορεί τον τελευταίο καιρό να είστε προβληματισμένοι με μια οικογενειακή υπόθεση που σας βαραίνει με ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά με τη σωστή στρατηγική η λύση δεν θα αργήσει να έρθει και μαζί της η ανακούφιση. Οι πιέσεις εδώ και αρκετό καιρό σας έχουν κάνει να εκνευρίζεστε και να χάνετε εύκολα την υπομονή σας, αλλά πρέπει να δώσετε μια μικρή παράταση στην ανοχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μερικές φορές είστε απρόβλεπτοι. Μπορεί σε κάτι πολύ σοβαρό που σας έχει πειράξει να μην αντιδράσετε, αλλά να ξεσπάσετε και να χάσετε τον έλεγχο για κάτι μικρό και ανούσιο. Καλό είναι να εκφράζετε αυτά που νιώθετε. Δεν έχει νόημα να «τα μαζεύετε», ούτε όμως και να υπερβάλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Σήμερα θα γίνετε το κέντρο της προσοχής για κάτι θετικό και τα κομπλιμέντα που θα αποσπάσετε θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση. Χρησιμοποιήστε το θετικό κλίμα που δημιουργείτε απέναντί σας για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μερικές φορές όταν χάνετε την υπομονή σας ξεσπάτε στους λάθος ανθρώπους. Παρά την κούρασή σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε καθαρά και να επιδείξετε για μια ακόμα φορά το περίφημο αίσθημα του δικαίου που πάντα σας διακρίνει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μπορεί το Σαββατοκύριακο να μην ήταν το πιο ήρεμο των τελευταίων μηνών, αλλά μέσα από τις όποιες διαφωνίες και εντάσεις κάτι σας έμαθε –επιπλέον ξεκαθάρισε το τοπίο και τώρα γνωρίζετε καλύτερα τις προθέσεις των άλλων απέναντί σας.

Καλημέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.