ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Η Kyocera παρουσίασε ένα smartphone που… πλένεται



Το Kyocera rafre μπορεί να πλυθεί κάτω από τη βρύση με σαπούνι και νερό, χωρίς να κινδυνεύει να πάψει να λειτουργεί.

Είναι γεγονός ότι τα μοντέρνα smartphones αποτελούν εστία μικροβίων και έτσι, η Kyocera αποφάσισε να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, το οποίο να μπορεί κανείς να το καθαρίσει με… παραδοσιακό τρόπο. Το Kyocera rafre προορίζεται για την ιαπωνική αγορά, καθώς θα κυκλοφορήσει μέσα από το δίκτυο της KDDI, ενός παρόχου στην περιοχή. Σύμφωνα με το Android Headlines, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές, εκτός Ιαπωνίας. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2017.



Η οθόνη του Kyocera rafre έχει διαγώνιο 5 ιντσών, με ανάλυση 1280×720 pixels, η μνήμη RAM είναι 2 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος είναι στα 16 GB. Η Kyocera δεν ανακοίνωσε ποιο είναι το SoC που χρησιμοποιεί, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.000 mAh. Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 13 Megapixel, εμπρός υπάρχει selfie camera 5 Megapixel, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι Android 7.0 Nougat. Οι διαστάσεις της πραγματικά αδιάβροχης συσκευής της Kyocera είναι 142x71x10.4 χιλιοστά και το βάρος της 158 γραμμάρια.

Η Kyocera δεν είχε ανακοινώσει επίσημα κάποια ενδεικτική τιμή πώλησης για το rafre, μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.