ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου, 04/03



Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό

Ώρα να επαναξιολογήσουμε σε βάθος τις σχέσεις μας, τις αξίες μας και τα οικονομικά μας, να αποσαφηνίσουμε ποια άτομα είναι άξια του σεβασμού και της εκτίμησής μας. Από τις 4 Μαρτίου ως τις 3 Απριλίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο αλαζονικό και δυναμικό ζώδιο του Κριού και από τις 3 ως τις 15 Απριλίου θα βρίσκεται ανάδρομη στο ασαφές και πνευματικό ζώδιο των Ιχθύων και μας ζητά να προβούμε σε απολογισμό του αν τα πρόσωπα στα οποία έχουμε επενδύσει το χρόνο μας και την ενέργειά μας, μας δίνουν την ανταμοιβή που θέλουμε. Παλιοί έρωτες επανεμφανίζονται ξαφνικά, για να θυμηθούμε τι δώσαμε και τι πήραμε, ενώ αν είμαστε σε σχέση, θα χρειαστεί να εξερευνήσουμε κρυμμένα ζητήματα της σχέσης μας. Οι σχέσεις θα υποβληθούν σε πίεση και εντάσεις, κάποιες μπορεί να δυναμώσουν μέσα από τις προκλήσεις κι άλλες θα καταρρεύσουν. Και επειδή η Αφροδίτη κυβερνά επίσης τα οικονομικά, το σύμπαν απαιτεί επίσης επαναξιολόγηση της οικονομικής μας κατάστασης, πώς κερδίζουμε τα προς το ζην και τι αλλαγές πρέπει να κάνουμε για την ισορροπία των οικονομικών μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια



Κριός

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για εσάς, αφού η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιό σας. Είναι καιρός να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και να σκεφτείτε τις συνέπιες που θα υπάρχουν αργότερα. Οποιοδήποτε άτομο δε θέλετε να είναι στη ζωή σας, τώρα είναι η ευκαιρία να το απομακρύνετε. Με τη Σελήνη στους Διδύμους, θα πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Αυτή η Σελήνη θα σας δώσει το θάρρος να φλερτάρετε!



Ταύρος

Η σημερινή μέρα σάς βρίσκει χαλαρούς και πολύ αισιόδοξους, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Η αισιοδοξία και η ενεργητικότατα που θα έχετε μέσα σας αυτή τη περίοδο, θα σας κάνουν πιο ευέλικτους στο πρόγραμμά σας. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα γίνουν πιο χαλαρά για σας. Οι συνεργασίες που θα κάνετε στο μέλλον, θα είναι πολύ δυναμικές. Η καθημερινή σας ρουτίνα θα αλλάξει προς το καλύτερο, αφού θα ασχοληθείτε με κάποιο αγαπημένο σας χόμπι.



Δίδυμοι

Έντονα συναισθηματικές αναμνήσεις θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε σήμερα. Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα θυμηθείτε παλιές, παθιασμένες αγάπες που ποτέ δεν κατάφεραν να ευδοκιμήσουν. Φίλοι ή συνεργάτες από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν στη ζωή σας. Επιπλέον, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα η φαντασία σας θα είναι πολύ ζωηρή αυτό το διάστημα. Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα μπορείτε να επισκεφτείτε την οικογένεια σας ή τους φίλους σας, που έχετε αρκετό καιρό να δείτε.



Καρκίνος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα γι’ εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι. Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα είστε συναισθηματικά φορτωμένοι. Είναι καιρός να αξιολογήσετε όλες σας τις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές είτε φιλικές. Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ αυτό το διάστημα. Οι άνθρωποι που είναι πραγματικά δίπλα σας, θα σας στηρίξουν σε ό,τι και αν κάνετε. Με τον/τη σύντροφό σας τα πράγματα θα δυσκολέψουν αυτό το διάστημα. Μιλήστε ελεύθερα για οποίο πρόβλημα και αν σας απασχολεί.



Λέων

Σήμερα θα κριθεί το αν θα αποφασίσετε επιτέλους να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, παλιοί έρωτες κάνουν come-back, και αν είστε δεσμευμένοι, ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με το απαγορευμένο. Ερωτικοί σύντροφοι από το παρελθόν θα επιστρέψουν με ένα και μόνο σκοπό: να σας κλέψουν την καρδία! Θυμηθείτε, τίποτα δεν κρατάει για πάντα και όλα έχουν αρχή και τέλος. Θα περάσετε μια υπέροχη μέρα με τους φίλους σας, χάρη στην Σελήνη, που εισέρχεται στους Διδύμους.



Παρθένος

Τη σημερινή μέρα, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε μια τάση να εξιδανικεύετε τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Ώρα για δημιουργία! Είναι μια μέρα που η καλλιτεχνική σας φλέβα θα εκδηλωθεί και θα τονώσει το σώμα και το πνεύμα σας. Η φαντασία σας θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με στόχο να κάνει τα όνειρα σας ακόμη πιο περίεργα. Βγείτε με την παρέα σας και διασκεδάστε σαν να μην υπάρχει αύριο.



Ζυγός

Μια πολύ ερωτική μέρα ξημέρωσε για εσάς, αγαπημένοι Ζυγοί! Με την ανάδρομη Αφροδίτη, οι ερωτικές σας σχέσεις θα περάσουν από αυστηρή αξιολόγηση και ό,τι δεν συμβαδίζει πλέον με τις αξίες ή τις επιθυμίες σας, θα απομακρύνεται. Ένας έρωτας από το παρελθόν έρχεται για να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον σας. Με τη Σελήνη στους Διδύμους, θα γίνετε και πάλι παιδιά! Επισκεφτείτε την οικογένεια σας και συζητήστε ό,τι σας απασχολεί.



Σκορπιός

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα δυσκολεύουν αυτό το διάστημα. Οι συνεργάτες σας θα σας κουράσουν και ίσως να τους αντιμετωπίζετε ανταγωνιστικά. Βάλτε τα δυνατά σας για να περάσετε όλα τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας και συζητήστε με τα άτομα που εμπιστεύεστε! Εξάλλου, η ζωή είναι μικρή για να μένουμε στις άσχημες αναμνήσεις. Το βράδυ ξεκουραστείτε στο σπίτι σας, διαβάστε ένα βιβλίο ή ακούστε την αγαπημένη σας μουσική.



Τοξότης

Νέες φιλίες με το αντίθετο φύλο θα επηρεάσουν πολύ τη ζωή σας αυτό το διάστημα. Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, που όμως δε θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Μια μεγάλη έκπληξη σας περιμένει από ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που έρχεται με πολύ πάθος να ταράξει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σας. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, η φαντασία σας γίνεται ακόμα πιο ζωηρή!



Αιγόκερως

Πολύ πάθος και πολλές εκπλήξεις αυτό το σαββατοκύριακο. Με την ανάδρομη Αφροδίτη ήρθε ο καιρός να τεστάρετε τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές. Το ερώτημα που θα απασχολήσει τη σκέψη σας θα είναι: “Τελικά αξίζει αυτό το άτομο να βρίσκεται στη ζωή μου;” Παράλληλα, ετοιμαστείτε για μια νέα περιπέτεια, γεμάτη πάθος! Ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο, για να σας αναστατώσει για τα καλά!



Υδροχόος

Τη σημερινή μέρα, με την ανάδρομη Αφροδίτη ίσως να κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες, όμως μάλλον δε θα σας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Έντονες ερωτικές αναμνήσεις από το παρελθόν, θα σας κάνουν πιο ευαίσθητους από ποτέ. Στον επαγγελματικό τομέα, παλιοί συνεργάτες μπορεί να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σας. Με τη Σελήνη στους Διδύμους θα αλλάξετε το στιλ της εξωτερικής σας εμφάνισης. Οργανώστε με την παρέα σας μια κοντινή απόδραση, όπου θα ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα.



Ιχθύς

Οι σκέψεις σας θα είναι πιο σκοτεινές από ποτέ. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, η φαντασία σας είναι στα καλύτερά της, έντονη και ευρηματική. Στον επαγγελματικό τομέα θα σας προβληματίσουν πολλά και θα αναζητήσετε λύσεις. Βεβαίως, καλό θα είναι να αποφύγετε τον ανταγωνισμό και τις παρασκηνιακές κινήσεις εναντίον των συναδέλφων σας! Το βράδυ, μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, αφήνοντας την καλλιτεχνική σας φλέβα να εκδηλωθεί!

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.