ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Οι τραγωδίες στη ζωή του Πιρς Μπρόσναν


Η πατρική εγκατάλειψη και ο θάνατος γυναίκας και κόρης

Ο Πιρς Μπρόσναν άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό Esquirer και μίλησε για όλα. Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, όταν τους εγκατέλειψε ο πατέρας του αλλά και για τον πόνο που βίωσε όταν έχασε την γυναίκα και την κόρη του από καρκίνο.

Ο Μπρόσναν έχασε το 1991 τη γυναίκα του Κασσάνδρα όταν η τελευταία νόσησε από καρκίνο των ωοθηκών αλλά και την κόρη τους Σαρλότ, από την ίδια ασθένεια, το 2013.

Ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το 2001 με την Keely Shaye Smith, η οποία από την τηλεόραση μεταπήδησε στον ακτιβισμό για την προστασία του περιβάλλοντος. Ένα χρόνο πριν ο καρκίνος έθεσε σε κίνδυνο την υγεία της συνεργάτιδάς του Beau Marie St. Clair. «Δεν βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, πιστέψτε με. Η μελαγχολία κάθεται δίπλα μου από καιρό σε καιρό» λέει στο περιοδικό.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα. Ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένεια, που ζούσε σε ένα μικρό παραλιακό χωριό της Ιρλανδίας, όταν ο Πιρς ήταν βρέφος. Η μητέρα του έφυγε για το Λονδίνο για να βρει δουλειά και εκείνος έμενε αρχικά με διάφορους συγγενείς και στη συνέχεια σε οικοτροφείο. «Είχα ένα μεταλλικό κρεβάτι με μία κουρτίνα γύρω του… Αυτό ήταν το δωμάτιό μου, το λιμάνι μου» λέει.

Στην ηλικία των 31 ετών ο πατέρας του εμφανίστηκε. «Γνώρισα τον Τομ μόνο μια φορά. Πέρασα μαζί του ένα απόγευμα Κυριακής. Είπαμε μερικές ιστορίες και μετά αποχαιρετιστήκαμε. Θα ήθελα πολύ να τον είχα γνωρίσει» σημειώνει στη συνέντευξή του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.