ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Τρομακτικό ατύχημα on camera – Αυτοκίνητο εκτοξεύτηκε στον αέρα - ΒΙΝΤΕΟΤη σοκαριστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο περνάει με μεγάλη ταχύτητα πάνω από έναν κυκλικό κόμβο, εκτοξεύεται και κάνει τέσσερις στροφές στον αέρα, κατέγραψε η κάμερα ενός φορτηγού στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η 32χρονη οδηγός και μητέρα ενός μωρού 20 μηνών ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς οι αρχές διαπίστωσαν ότι είχε καταναλώσει βότκα τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου η ασυνείδητη οδηγός είχε το 20 μηνών παιδί της, το οποίο –ευτυχώς- τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο οδηγός του φορτηγού που είδε μπροστά του το τρομακτικό τροχαίο είπε ότι «είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχω δει στα περισσότερα από 30 χρόνια που κυκλοφορώ στους δρόμους».

Όσο για την 32χρονη, μετά και την παρουσίαση του βίντεο στο δικαστήριο, καταδικάστηκε σε 26 μήνες φυλάκιση με τον δικαστή να λέει προς τη γυναίκα ότι «μόνο κατά τύχη δεν αντιμετωπίζετε βαρύτερες κατηγορίες και σίγουρα είστε τυχερή που δεν πέθανε κανείς σε αυτό το ατύχημα».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.