ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Η στιλιστική επιλογή της Bella Hadid μας έκανε να δούμε πολλά.


Η Bella Hadid κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας κάτι λεπτό και μία ζακέτα.
Η Bella Hadid κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης και κάνει αποκαλύψεις. Η Bella Hadid κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης ενώ έχει πάθει Jennifer Aniston.


Με λόγια απλά και κατανοητά η Bella Hadid απαρνήθηκε το σουτιέν της και φόρεσε και see through τοπ χωρίς να την απασχολούν τα φλας των φωτογράφων που όπως και να το κάνουμε δείχνουν και μισό σφράγισμα σε πίσω δόντι.

Για ακόμα μία φορά εξαιρετική η παρουσία της. Είναι κι αυτά τα πόδια που δε σε αφήνουν να σκεφτείς και πολλά. Εμείς στηρίζουμε τέτοιου είδους αποφάσεις και επικροτούμε. Το 'νιωσε, το 'κανε.




ladylike.gr

Η Bella Hadid μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές και τολμηρές εμφανίσεις. Αν αναλογιστεί κανείς την φετινή της τουαλέτα στο Φεστιβάλ των Καννών, μπορούμε να συμπεράνουμε πως το μοντέλο δεν έχει πρόβλημα να δείχνει διάφορα (κρυφά) μέρη του σώματός της. Εκείνη τη βραδιά τα θέματα συζήτησης ήταν δυο: οι νικητές των βραβείων και το εσώρουχο της Bella που δεν υπήρχε.



Η Bella Hadid, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει υπάρξει το κεντρικό πρόσωπο σε πολλές καμπάνιες γνωστών οίκων, ενώ έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες. Θεωρείται από πολλούς το νέο αστέρι στο χώρο της μόδας, ενώ το φλας των φωτογράφων αστράφτουν σε οποιαδήποτε εμφάνισή της, ιδίως όταν βρίσκεται κοντά η αδελφή της, Gigi Hadid. Επίσης, πολλές ξένες ιστοσελίδες αναλύουν το κάθε της outfit, είτε πρόκειται για επίσημη εμφάνιση είτε για καθημερινή, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο fashion icon. Συνήθως αποσπά ιδιαίτερα θετικά σχόλια, τόσο για τα ρούχα, όσο και για το πανέμορφο πρόσωπο και σώμα της.

Αυτή της η εμφάνιση, όμως, στη Νέα Υόρκη μας απογοήτευσε. Ήταν ένα σύνολο άκρως αποκαλυπτικό και ακατάλληλο για μια απλή βόλτα. Το μόνο θετικό στοιχείο ήταν τα μαλλιά της, που τα είχε πιασμένα σε έναν σινιόν κότσο. Βέβαια, επειδή είναι ένα όμορφο μοντέλο, με υπέροχο σώμα, μπορούμε να της συγχωρήσουμε το ατόπημα αυτό.






πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.