ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Όσα σκέφτονται οι άντρες στο σεξ


Οι γυναίκες, λένε, έχουν πολύπλοκη σκέψη κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι πιο εγκεφαλικές θα έλεγα και σκέφτονται διάφορα πράγματα. Μπορεί οι άντρες, ως κλασικά πιο επιφανειακά πλάσματα, να μην είμαστε τόσο εγκεφαλικοί, ωστόσο όταν φτάνει η στιγμή του σεξ, υπάρχουν εκατοντάδες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό του.

Το πρώτο και πιο σημαντικό που θα σκεφτεί είναι το «λες να θεωρεί ιδανικό το μέγεθός μου;» το οποίο βασανίζει όλο τον αντρικό πληθυσμό εδώ και πολλά χρόνια. Όπως και να το κάνουμε, το πρώτο πράγμα στο οποίο θα κριθούμε είναι το μέγεθος και θα χρειαστεί να δώσουμε εξετάσεις για το πόσο καλά χρησιμοποιείται.

Κι εκεί πάνω στην ένταση και την κάβλα, εκεί που είσαι στο αποκορύφωμα, σκέφτεσαι «μακάρι να μην τελειώσω τόσο γρήγορα για να την ικανοποιήσω κι εκείνη» κι αμέσως μετά για να ξεχαστείς προσπαθείς να το παίξεις cool λέγοντας στον εαυτό σου «μείνε χαλαρός, σκέψου πως πρωταγωνιστείς σε τσόντα». Ας πούμε την αλήθεια. Η ικανοποίηση της γυναίκας είναι άλλη ευχαρίστηση. Το να «τελειώσει» μόνο ο άντρας δεν είναι δύσκολο, αλλά όταν θα «τελειώσει» κι η γυναίκα, τότε αυτό αποτελεί κατόρθωμα για έναν άντρα. Άσε που τον κάνει να κοκορεύεται!

Από την άλλη, όταν βλέπουμε μια γυναίκα έμπειρη ή να προχωράει σε πράγματα τα οποία ούτε που έχουμε βάλει στο μυαλό πως θα τα κάνει από την πρώτη φορά, τότε αυτόματα η σκέψη πάει στο «που τα έμαθε όλ’ αυτά ρε φίλε; Τι άλλο πρέπει να κάνω για να την εντυπωσιάσω;». Μπορεί να το ευχαριστιέται άπειρα αυτό που γίνεται, αλλά αυτή η σκέψη θα περάσει σίγουρα από το μυαλό του. Είτε κατά τη διάρκεια του σεξ, είτε μετά.

Παράλληλα, υπάρχουν κι εκείνες οι σκέψεις του τύπου «ποιος έχει όρεξη γι’ αγκαλιές μόλις τελειώσουμε» ή «γιατί θα πρέπει να σε φιλήσω, δεν έχουμε τίποτα». Άλλο πάλι και τούτο! Δε λέω, τα σκεφτόμαστε κάτι τέτοια, αλλά δε θα γίνει και τίποτα αν δώσουμε ένα φιλί. Σιγά τα ωά.

Αντίστοιχα, όσο κάφροι δείχνουμε να είμαστε όταν μιλάμε, άλλο τόσο κάφρικη είναι κι η σκέψη μας ώρες-ώρες όταν κάνουμε σεξ. Τέτοιου είδους καφρίλες είναι οι «Τι σου κάνω μάνα μου; Πόσο γαμάτος είμαι ρε;» ή «μη με δαγκάνεις ρε, δεν είσαι σκύλα» ή ακόμη «τα πόδια φαινόταν αλλιώς από το Facebook, αλλά εντάξει μωρέ, μ’ αρέσει που πηδάω κιόλας». Σαν να λέμε «έκλαψα λίγο αλλά έκατσα μετά». Ναι, είναι λίγο ηλίθιες αυτές οι σκέψεις και λίγο κάπως αλλά οι περισσότεροι λίγο ή πολύ τις έχουμε κάνει, ειδικά αν δεν πρόκειται και για τον έρωτα της ζωής μας.

Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνες, οι ωραίες σκέψεις –ή και χαζές θα έλεγα– που κάποιες φορές μας βασανίζουν όσο είμαστε στο κρεβάτι. «Ωπ, οργασμός είναι αυτό ή μήπως είναι ιδέα μου» ή «να το, αναστέναξε επιτέλους και δεν έβγαλε άχνα τόση ώρα» είναι κάποιες από τις πιο ανασφαλείς σκέψεις που κάνουμε.

Ωστόσο, φτάνουμε και σ’ εκείνο το σημείο όπου έχει έρθει η κούραση και στους δύο και μαζί με την κούραση να έρχονται κι όλα τα υπόλοιπα μέσα στο κεφάλι μας, όπως γκρίνια, δυσανασχέτηση κι άλλα πολλά. Κι ο άντρας το πρώτο που θα σκεφτεί είναι το «Τι θα γίνει επιτέλους; Γιατί δεν τελειώνει τόση ώρα; Έχω αρχίσει και κουράζομαι, αμάν πια». Ναι, ξέρω, δεν είμαστε οι μόνοι που σκεφτόμαστε έτσι, αλλά όσο να πεις ο άντρας όταν κρατιέται για ώρα με σκοπό να ευχαριστήσει τη σύντροφό του, κάποια στιγμή τον πιάνει κι ένα άγχος.

Τέλος, δε θα μπορούσαν να λείπουν σκέψεις όπως «είμαι σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με τον πρώην της, δεν έχω να χάσω τίποτα» ή «πω πω, πόση ώρα άντεξα ο άτιμος;» ή ακόμη «Μήπως να έρθει κι αυτή λίγο από πάνω; Να ξεκουραστώ κάπως» που σίγουρα θα μας περάσουν από το μυαλό όσο βρισκόμαστε στο κρεβάτι. Από τη μια έχουμε την ανάγκη να κοκορευτούμε για τις δυνατότητές μας και να κάνουμε τη σύγκριση με κάποιον πρώην για να ξέρουμε πως είμαστε οι πλέον άπαιχτοι (κι ας μην μπορούμε να τον ακουμπήσουμε ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι).

Ναι, ξέρω πολύ καλά πως κάποιες από αυτές τις σκέψεις είναι υπερβολικές, αλλά καλώς ή κακώς τα σκεφτόμαστε όλ’ αυτά ένα προς ένα γλυκά μου πλάσματα.

Και για να μη ξεχάσω, η αιώνια σκέψη που τριγυρνάει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ στο μυαλό ενός άντρα είναι η «μήπως υποκρίνεται;». Αυτό το αφήνω όλο στην κρίση σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.