ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Coolpad max: Ένα Smartphone με υψηλό δείκτη προστασίας των προσωπικών δεδομένων


Το Coolpad max απέσπασε το χρυσό βραβείο για την ασφάλεια των πληροφοριών, χάρη στη δυνατότητα δημιουργίας ενός δεύτερου, προστατευμένου χώρου αποθήκευσης δεδομένων εντός της συσκευής. Σύμφωνα με την εταιρεία, τo Coolpad max επιτρέπει να έχετε ένα δεύτερο τηλέφωνο στην ίδια συσκευή. Όταν ο χρήστης συνδεθεί στο Dual Space του Coolpad max, μπορεί με ασφάλεια να αποθηκεύσει φωτογραφίες, βίντεο ή έγγραφά, αλλά και να κάνει κλήσεις ή να αποστέλλει μηνύματα που δεν είναι ορατά στο βασικό προφίλ. Επιπλέον, η λειτουργία Dual Space επιτρέπει την καταχώριση διαφορετικών λογαριασμών σε social media όπως το Facebook, το Twitter ή το Instagram.

Προγραμματίζοντας τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί κάποιος να αντιστοιχίσει μέχρι και πέντε δάχτυλα, ώστε η επαφή με το καθένα να ενεργοποιεί μία σειρά από διαφορετικές λειτουργίες, όπως η κλήση συγκεκριμένου αριθμού και η άμεση ενεργοποίηση της μπροστινής κάμερας για λήψη selfie. Η νέα γενιά smartphones της Coolpad διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που αντιδρά σε τρία δέκατα του δευτερολέπτου και μπορεί να σαρώσει τα δακτυλικά αποτυπώματα σε όλες τις κατευθύνσεις.

Το Coolpad max έχει περίβλημα από ενισχυμένο αλουμίνιο, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στα αεροσκάφη, όπως τονίζει η κινεζική εταιρεία… Η Full HD οθόνη των 5,5 ιντσών προστατεύεται από γυαλί Gorilla 4, με στρογγυλεμένες άκρες.

Στις κάμερες ο συνδυασμός αισθητήρων στα 13 (η κυρίως, τεχνολογίαςISOCELL CMOS με διάφραγμα f/2.0) και 5 Mpixels (η μπροστινή) κινείται στον μέσο όρο της κατηγορίας. Τα 64 Gb αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω κάρτας microSD (αντί δεύτερης SIM) και τα 4 Gb RAM του δίνουν… αέρα. O οκταπύρηνος επεξεργαστής (Snapdragon 617), η μπαταρία των 2.800 mAh και η συνδεσιμότητα με 4G LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι πλέον κοινά χαρακτηριστικά για τα περισσότερα smartphones που παίζουν κοντά στα 400 ευρώ. Το Coolpad max έρχεται με Android 5.1 (Lollipop), στο οποίο πατάει το Cool User Interface.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.