ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ερωτικές προβλέψεις από 4/8 έως 10/8


Ο Άρης περνάει στον Τοξότη κα η σεξουαλικότητά μπαίνει μας σε άλλα, πιο ταξιδιάρικα, επίπεδα ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο ή θα τρελάνει κόσμο ή θα τρελάνει κόσμο!



Κριός

Πετάς στα σύννεφα, Κριέ μου, και κανείς και τίποτα δεν είναι ικανό να σε προσγειώσει αυτόν τον καιρό. Εκπέμπεις μια ατελείωτη γοητεία που είναι ικανή να λιώσει και παγόβουνο κι αρέσεις, πώς να το κάνουμε; Βγαίνεις, βρίσκεις τρόπους να περάσεις καλά κι ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα σε μορφή κεραυνού, ένα πράγμα, αφού εκεί που κάθεσαι βλέπεις από απέναντι εκείνο το άτομο που σε κάνει να βγάλεις προς τα έξω την περιπετειώδη πλευρά σου. Σου ομορφαίνει τις μέρες αυτός ο έρωτας και σου πάει πολύ, μόνο δείξε λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες, καμιά φορά κάνουν τη διαφορά!

Pillowfight: Δοκίμασε έναν Υδροχόο και θα με θυμηθείς

Goodnight: Μακριά από Τοξότες!



Ταύρος

Η νέα ερωτική εβδομάδα, βγάζει από μέσα σου μία περίεργη συμπεριφορά, Ταύρε μου. Σαν να πνίγεσαι στο σπίτι ένα πράγμα, αλλά και δε θες να φύγεις από εκεί. Κι αφού δε θες να αλλάξεις σπίτι, θα αλλάξεις περιβάλλον, που σημαίνει αυτομάτως πως θα αλλάξεις τα φώτα στο σπίτι σου. Γενικά σε χαρακτηρίζει έλλειψη ψυχραιμίας -όχι και κάτι περίεργο για σένα- που κάνει κρόσσια τα νεύρα του ανθρώπου σου. Καταρχάς, πρέπει να καταλήξεις στο τι θες απ' τη ζωή σου. Μετά, πρόσεξε το μοτεράκι που έχεις για στόμα, ό,τι πεις δεν μπορείς να το ξε-πεις αυτή την εβδομάδα. Και βγες. Μόνος ή με το ταίρι σου. Βγες απ' το σπίτι, σε παρακαλώ!

Pillowfight: Παρθένος forever

Goodnight: Δίδυμος, nope



Δίδυμος

Πρόβλημα; Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Κάπως έτσι θα περάσει η αισθηματική σου εβδομάδα, καλέ μου Δίδυμε. Δεν υπάρχει θέμα ρομαντικής φύσης στο οποίο δεν μπορείς να βρεις άμεσα λύση. Αγαπάς τη χαλαρότητα της περιόδου και θες να φροντίσεις πως θα περάσεις λίγες στιγμές αγάπης με το ταίρι σου, ή τέλος πάντων να ξεχυθείς στους δρόμους για να βρεις ένα, χωρίς να ζουζουνίζουν πάνω απ' το κεφάλι σου μουρμούρες, γκρίνιες κι άλυτα θέματα. Τα δεδομένα αλλάζουν πάντως, να ξέρεις. Ή που θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου ξάφνου, ή που θα ρίξεις μια ματιά στον άνθρωπό σου και θα αισθανθείς πως βρήκες το λιμάνι σου. Ωραίο μου ακούγεται!

Pillowfight: Ναι στον Ζυγό

Goodnight: Όχι, με τίποτα, στον Σκορπιό



Καρκίνος

Αυτό που χρειάζεσαι, αγαπημένε μου Καρκίνε, τούτη την εβδομάδα είναι να πεις ένα μεγάλο STOP στους αγαπητούς καλοθελητές που νομίζουν πως ξέρουν καλύτερα από σένα τι χρειάζεσαι. Και τι πρέπει να κάνεις στα ερωτικά σου. Και πώς πρέπει να συζητάς με τον-την καλό-ή σου, αλλά που έχουν ως απώτερο σκοπό να σου σπάσουν τα νεύρα σε πολλά μικρά κομματάκια. Κοίτα να τους κάνεις πέρα και να βρεις εσύ δίοδο επικοινωνίας με το ταίρι σου, αν υπάρχει κάτι για το οποίο επιβάλλεται να επικοινωνήσετε. Use your words που λένε, όχι μουγκρητά. Και βγες, μούχλιασες τόσο καιρό μες στο σπίτι πια!

Pillowfight: Άσε τον Δίδυμο να σε παρασύρει

Goodnight: Πολύ μονόχνοτος ο Ταύρος



Λέων

Λιοντάρι μου, αυτή είναι περίοδος εσωτερικής βελτίωσης για σένα. Κοινώς, κάθεσαι με τον εαυτούλη σου και κάνεις μια συζήτηση τύπου «Πού έχω φταίξει κι η ερωτική μου ζωή έχει γίνει όπως έχει γίνει;». Γιατί δεν ευχαριστιέμαι με τίποτα; Μήπως ζητάω πολλά; Μήπως ζητάω λίγα; Και ξέρει κάτι, βοηθάει αυτή η συζήτηση στο να θάψεις προβλήματα που στην ουσία ήταν ανύπαρκτα και να πας τη σχέση σου και την ερωτική σου ζωή γενικότερα, σε άλλο επίπεδο. Άπαξ και παραδεχτείς πού στράβωσε το πράγμα, θα δεις πως όλα θα ισιώσουν από μόνα τους.

Pillowfight: Πιάσε έναν Καρκίνο!

Goodnight: Το τον θες τον Δίδυμο;



Παρθένος

Να η ευκαιρία, Παρθένε μου, να διαπιστώσεις αυτή την εβδομάδα αν είν’ στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις σε θέματα σχέσεων. Ξεκίνα απ' το να φτιάξεις τα δικά σου λάθη απέναντι στον άνθρωπό σου ή ακόμα και σε επίπεδο φιλικών σχέσεων -γιατί θα το φωνάζω πάντα, ποτέ μα ποτέ δε φταίει μόνο ο άλλος για τις καταστροφές- και μετά κάνε μια κουβεντούλα αν θες πραγματικά να σώσεις την κατάσταση. Αν δε θες, μη χαθείς έτσι, πες κι ένα αντίο, μη γίνεσαι αγενής και μη ζητάς μόνο από τους άλλους να κάνουν υποχωρήσεις. Κι άφησε μία φορά το πάθος να σε πάει σε άλλα μονοπάτια, μην είσαι τόσο σφιγμένος πια!

Pillowfight: I do στην Παρθένο

Goodnight: I don’t στον Ιχθύ





Ζυγός

Νομίζω πως πρέπει να σε κλωνοποιήσουμε, αγαπητέ Ζυγέ μου. Βρίσκεσαι παντού, ασχολείσαι με χίλια πράγματα ταυτόχρονα κι αγνοείς έναν απ' τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου, τα ερωτικά σου και τη σχέση σου. Εσύ, το παιδί της Αφροδίτης και δε μιλάς για έρωτα; Νομίζω ήρθε η ώρα να ζητήσεις βοήθεια, να μοιράσεις ευθύνες και να ξαλαφρώσεις λιγάκι από όλα όσα κουβαλάς. Πρέπει, επιβάλλεται δηλαδή, να βρεις χρόνο για τη σχέση σου. Πρέπει να βγεις, να φλερτάρεις, να γοητέψεις Θα χάσεις το καλό σου mojo έτσι όπως πας και δε μας βλέπω καθόλου καλά!

Pillowifight: Ναι στον ταξιδιάρη Τοξότη

Goodnight: Όχι στον μονόχνωτο Ταύρο



Σκορπιός

Σκορπιέ μου, παρότι το σκηνικό είναι αρκετά ερωτικό για σένα, κάτι παθαίνεις σαν να σε τσιμπάει μύγα ένα πράγματα κι αντί να πέσεις με τα μούτρα στον έρωτα, προτιμάς να γίνεσαι εκνευριστικός κι απόλυτος και να τσακώνεσαι ακόμα και με τα ρούχα σου. Τι να σου πω τώρα. Νευράκια έχεις, το καταλαβαίνω, αλλά μη σπας και των άλλων τα νεύρα, τι σου φταίνε; Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου, ή πιες του μονορούφι μπας και σε χτυπήσει κατακούτελα, γιατί έτσι όπως πας αντί να περάσεις την πιο ερωτική σου βδομάδα, θα κλαις μόνος σου στον καναπέ και θ’ αναρωτιέσαι τι έκανες και πού έφταιξες.

Pillowfight: Λέων what else?

Goodnight: Παρθένος, no way!



Τοξότης

Μπορεί στη δουλειά να περνάς έναν εφιάλτη που δεν έχει τελειωμό, αλλά όταν βγαίνεις από εκεί, τα πάντα αλλάζουν Τοξοτάκι μου. Περνάς καλά, μόνος ή και με παρέα. Ξεχνάς τα προβλήματα που σε ζορίζουν καθημερινά, γελάς, χορεύεις, φλερτάρεις -ακόμα και με τον σύντροφό σου βρίσκεις τρόπου να κάνεις παιχνίδια που αναζωογονούν τη σχέση σας- και δεν αφήνεις τίποτα να σου χαλάσει αυτήν την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργείς κάθε μέρα. Αποτελείς πρότυπο, καλό μου, αυτή την εβδομάδα. Τι άλλο να σου πω παρά keep it going;

Pillowfight: Δίδυμος και φύγαμε

Goodnight: Για ποιον Παρθένο μου μιλάς;



Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, μερικές φορές κολλάς σε κάτι μικροπράγματα που αλήθεια, κάνουν τη δική σου ζωή δύσκολη. Ενώ η εβδομάδα γενικά είναι καλή, και γλυκιά κι αγαπησιάρικη, εσύ λες κι έχεις βαλθεί να κάνεις τα πράγματα δύσκολα, κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες τύπου «Δε σκέφτεσαι με τον τρόπο τον δικό μου». Μα τι σοκ, να σκέφτεται ο άλλος με το δικό του σκεπτικό κι όχι με το δικό σου! Χαλάρωσε, κανένα μυαλό δεν είναι ίδιο με του άλλου κι αντί να σε πιάνει πανικός που το ταίρι σου, ή το άτομο που σ’ ενδιαφέρει τέλος πάντων, προτείνει μία άλλη εναλλακτική, γιατί δε δοκιμάζεις κι εσύ κάτι νέο;

Pillowfight: Παρθένος, κάτι σου κάνει

Goodnight: Κριός, κερατοκαταστάσεις



Υδροχόος

Καλέ μου Υδροχόε, αγαπώ που αγαπάς το ρεαλισμό, αλλά να σου υπενθυμίσω πως αυτός, στον έρωτα, μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα; Δε θες να έχεις μία πεζή σχέση, θες; Δείξε λίγο συναίσθημα, κάνε καμία έκπληξη στο άλλο σου μισό. Κι αν είσαι μοναχός κι έχεις βάλει στο μάτι κάποιον, παίξ’ το λίγο ιππότης και δώσε μάχη για την καρδιά του! Πίστεψέ με, ερωτευμένος άντρας ή γυναίκα, τα εκτιμά πολύ αυτά, κι ίσως κι εσύ να νιώσεις όμορφα που έβαλες ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο του ατόμου που σ’ ενδιαφέρει. Γιατί καλή η πραγματικότητα, αλλά τα παραμύθια με καλό τέλος, είναι ακόμα καλύτερα!

Pillowfight: Ιχθύς που αγαπά τα happy endings

Goodnight: Δίδυμος, θα θέλει να πάει κατευθείαν στο ending



Ιχθύες

Με έντονη ερωτική διάθεση κινείσαι αυτή την εβδομάδα, Ψαράκι μου. Ζεις το όνειρο και κανείς δεν τολμά να σε ξυπνήσει. Καλά κάνουν γιατί έχεις και κάτι εξάρσεις και φοβούνται μην τους κόψεις κανένα χέρι. Γενικά περνάς χρόνο στο σπίτι, αναζητάς τη συντροφικότητα και την ηρεμία είτε με τον άνθρωπο σου ή με φίλους -και φροντίζεις μες στην παρέα να είναι πάντα και το αντικείμενο του πόθου σου- που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και θαλπωρή. Τι να σου πω, εγώ μαζί σου πάντως.

Pillowfight: Κρύψου στην αγκαλιά ενός Ταύρου

Goodnight: Γύρνα την πλάτη στον Κριό άμεσα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.