ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Samsung Galaxy S8 με RAM 6GB και AI για φωνητικές… πληρωμές


Η ώρα που το Galaxy S8 της Samsung θα κάνει την εμφάνισή του πλησιάζει και μοιραία αυξάνονται και οι φήμες και διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Η τελευταία σημαντική φήμη έρχεται από την Κίνα και θέλει τη συσκευή (ή τουλάχιστον μία από τις εκδόσεις της) να φτάνει στο καταναλωτικό κοινό με ενσωματωμένη μνήμη RAM μεγέθους 6GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 256GB.

Εάν η φήμη επαληθευθεί θα σημαίνει την αποχώρηση της Samsung από την πρακτική που ακολουθήθηκε στο Galaxy S7, δηλαδή την εσωτερική μνήμη μεγέθους 32GB και ύπαρξη υποδοχής για την τοποθέτηση πρόσθετης κάρτας μνήμης. Να υπενθυμίσουμε ότι η υποδοχή κάρτας μνήμης είχε αφαιρεθεί από το Galaxy S6. Προφανώς αυτή η νέα πρακτική ακολουθεί τη λογική της Apple που και αυτή παρουσίαση το iPhone 7 με αποθηκευτικό χώρο στα 256GB.

Σε ότι αφορά τη μνήμη RAM του Galaxy S8 η επιλογή των 6GB ακούγεται λίγο παράταιρη, όχι γιατί η συσκευή θα είναι πιο «αργή» από το αν είχε 8GB μνήμης RAM, αλλά γιατί πολύ πρόσφατα η Samsung παρουσίασε το πρώτο της 8GB LPDDR4 mobile DRAM πακέτο μνήμης. Το πιο φυσιολογικό θα ήταν αυτή να είναι η επιλογή της εταιρείας.

Η τρίτη σημαντική φήμη της ημέρας έρχεται από την ιστοσελίδα GalaxyClub που μας ενημερώνει ότι το S8 θα ενσωματώνει ψηφιακό βοηθό με προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη που θα διαθέτει… διαφορετικές προσωπικότητες και φωνές. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, θα υπάρχει η έκδοση Bixby και η έκδοση Kestra της τεχνητής νοημοσύνης, με ανδρική και γυναικεία φωνή, αντίστοιχα.

Ένας νεωτερισμός που θα φέρνει η AI του Galaxy S8 θα είναι η υποστήριξη πληρωμών μέσω του smartphone και μέσω φωνής. Μάλιστα, το GalaxyClub υποστηρίζει ότι έχει εντοπίσει τις αιτήσεις κατοχύρωσης των σχετικών εμπορικών ονομασιών μαζί με την ονομασία Bixby Pay.

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το Galaxy S8 κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2017 τον ερχόμενο Φεβρουάριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.