ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ζώδια...Προβλέψεις Πέμπτη 19 Ιανουαρίου


Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα η μέρα θα είναι παραγωγική και θα φέρει θετικές εξελίξεις σε όλα τα πεδία, όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας. Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορείτε πραγματικά να υπολογίζετε και αυτό δείχνει κάτι και για την δική σας αξία, καθώς εμπνέετε σεβασμό και κερδίζετε την εκτίμηση των γύρω σας και για τη δουλειά, αλλά και για την προσωπικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια νέα μέρα ξημερώνει και μαζί με αυτήν έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που καλό είναι να ξεκαθαρίσουν για να μπορέσετε να κάνετε συνειδητοποιημένα το επόμενο βήμα και τις επόμενες κινήσεις σας. Η σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή είναι κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και αυτό σας κάνει πιο δημιουργικούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο ένας σας εαυτός νιώθει χαρούμενος με όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα, ο άλλος σας βάζει αυτό το «ναι μεν, αλλά». Θέλετε περισσότερα και σας πιάνει το ανικανοποίητο. Όποιος θέλει τα πολλά μπορεί να μην χάνει και τα λίγα, αλλά κάποιες φορές δεν μπορεί να ευχαριστηθεί τις στιγμές και αυτό δεν είναι καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιοι σας έφταιγαν για όλα, κάποιοι νιώθατε πως σας υπονομεύουν, κάποιοι πιστεύετε πως σας πρόδωσαν. Ε, πάρτε το αλλιώς. Δεν μπορεί πάντα και για όλα να φταίει κάποιος άλλος. Μήπως θα πρέπει να αρχίσετε να αναγνωρίζετε και τα δικά σας λάθη και αδυναμίες;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Κάτι συμβαίνει μέσα σας και αναστατώνει την καθημερινότητά σας. Αναθεωρείτε καταστάσεις, αναθεωρείτε προτεραιότητες, αναθεωρείτε πολλά και διάφορα που είχατε σχεδόν δεδομένα. Θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αλλά ούτε τι σας φταίει ακριβώς. Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια επαγγελματική επιτυχία σας έχει χαρίσει αυτοπεποίθηση και μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σημαίνει πολλά στη ζωή σας, σας κάνει να νιώθετε μια συναισθηματική ασφάλεια. Ο συνδυασμός είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να συνεχίσετε την ανοδική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχετε μια όμορφη bon vivant διάθεση και μια πρόταση για το Σαββατοκύριακο που έρχεται, την ενισχύει. Σχεδιάζετε εξόδους, αποδράσεις και συναντήσεις και θέλετε να βρείτε λίγο χρόνο για pampering στον εαυτό σας ώστε να λάμψετε και να… κατακτήσετε τα πλήθη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η κόντρα που είχατε με ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας, έχει καταλαγιάσει και αυτό οφείλεται στο διπλωματικό τρόπο που διαχειριστήκατε την κατάσταση ποντάροντας πρωτίστως στο συναίσθημα, παρά στη λογική. Το ατού σας άλλωστε είναι να βρίσκετε τη χρυσή τομή όταν υπάρχουν εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ο εγωισμός σας, σας κάνει κάποιες φορές να κάνετε λάθος εκτιμήσεις, αλλά σας σώζει η λογική σας που τελικά επικρατεί. Μπορεί να ενθουσιάζεστε εύκολα, να είστε φύσει αισιόδοξοι και να χαμογελάτε πιο εύκολα από ότι κατσουφιάζετε, αλλά όταν πρέπει να είστε πολύ σοβαροί και μετρημένοι μπορείτε και το κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η προσωπική σας ζωή έχει λίγο μπει στην άκρη γιατί το ενδιαφέρον σας έχει επικεντρωθεί στη δουλειά, τις υποχρεώσεις και τα οικονομικά σας. Όμως, αν συνεχίσετε έτσι, όσοι έχετε μια σταθερή σχέση, πιθανότατα θα αρχίσετε να έχετε εντάσεις και αποσταθεροποίηση. Προλάβετέ το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κλείνετε μια εκκρεμότητα, άλλη ανοίγει. Έτσι θα πάει για μερικές μέρες ακόμα, αλλά θα δείτε πως στο τέλος όλα θα τακτοποιηθούν «μαγικά» και θα είναι προς όφελός σας. Προς το παρόν φροντίστε να είστε σε εγρήγορση και να είστε ευέλικτοι ώστε να αποφεύγετε κακοτοπιές και αναποδιές που προκύπτουν συνεχώς, αλλά είναι ουσιαστικά αμελητέες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει και τονώνεται –μαζί με αυτή και η αυτοπεποίθησή σας. Αν κάποιοι ζηλεύουν και σας κακολογούν ή προσπαθούν να σας κάνουν να νιώσετε άσχημα που περνάτε καλά και απολαμβάνετε όσα σας συμβαίνουν, μη δίνετε σημασία. Δεν μπορείτε να αρέσετε σε όλους.

Καλημέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.