ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

5 Tips για να αναδείξεις τα γκρι μαλλιά σου!




Τα γκρι μαλλιά πρόκειται να είναι μία από τις καλύτερες τάσεις στα ανδρικά κουρέματα για το 2017.


Το να ασπρίζουν τα μαλλιά σου αποτελεί σημάδι του ότι μεγαλώνεις.

Αυτό, όμως, δε θα πρέπει να σε απογοητεύει και να σε κάνει να σκέφτεσαι ότι θα πρέπει να τα καλύψεις. Αντιθέτως, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τα φροντίσεις όσο καλύτερα γίνεται και να τα αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο.

Πως να φροντίσεις τα γκρι μαλλιά σου

1. Να τα βάψω ή όχι;



Όπως είπα και πριν, πρέπει να αποδεχτείς την αλλαγή στα μαλλιά σου και να την γιορτάσεις. Φυσικά, αν δεν είσαι στην ανάλογη ηλικία και βλέπεις τα μαλλιά σου να ασπρίζουν, τότε καλό θα ήταν να κρύψεις αυτή την αλλαγή για λίγο καιρό.

Αν επιλέξεις να τα βάψεις, απλά προτίμησε η απόχρωση που θα επιλέξεις να είναι παρόμοια με αυτή των μαλλιών σου. Επίσης, να θυμάσαι ότι όσο πιο κοντά είναι τα μαλλιά σου, τόσο πιο συχνά θα χρειάζεται να τα βάφεις.
2. Ανέδειξε τα γκρι μαλλιά σου


Μπορεί να μην σε έχω πείσει ακόμη, αλλά τα γκρι μαλλιά είναι ευλογία! Η αλλαγή στο χρώμα φανερώνει ωριμότητα, εμπειρία αλλά και δύναμη. Γιατί νομίζεις ότι πολλοί νέοι άνδρες έχουν αρχίσει να βάφουν τα μαλλιά τους σε αυτό το χρώμα; Να δεις που το 2017, θα γεμίσουν οι δρόμοι με νεαρούς άντρες με γκρί ή ακόμη και λευκά μαλλιά.

3. Επέλεξε το κατάλληλο κούρεμα


Κατά γενική ομολογία, το καλύτερο κούρεμα για κάποιον με γκρι μαλλιά είναι το κοντό.
Τα πολύ κοντά κουρέματα είναι ιδανικά σε αυτές τις περιπτώσεις καθώς τα λευκά μαλλιά έχουν συνήθως διαφορετική υφή. Επέλεξε ένα πολύ κοντό (buzz cut), ένα κούρεμα με quiff ή ακόμη κι ένα French crop. Απλά να είσαι σίγουρος ότι το κούρεμα που θα επιλέξεις ταιριάζει στην προσωπικότητα σου, στον χαρακτήρα σου, στο σχήμα του προσώπου σου αλλά και στη δουλειά που κάνεις.

4. Χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα


Αν, λοιπόν, αποφασίσεις να κρατήσεις τα γκρι μαλλιά σου, φρόντισε να τους δώσεις την κατάλληλη φροντίδα. Επέλεξε ένα σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένα για λευκά μαλλιά, τα οποία κάνουν τα μαλλιά πιο ζωντανά και τους δίνουν μια υγιή λάμψη. Το σαμπουάν της L’ Oreal Professionel Expert Serie Silver είναι ένα τέτοιο σαμπουάν.

Επίσης, προτίμησε κάποιο conditioner με έλαιο αργκάν. Το έλαιο αυτό είναι πλούσιο σε Βιταμίνη E και σε Ω-6 λιπαρά οξέα, τα οποία επαναφέρουν την υγρασία στα μαλλιά και τα βοηθάνε να μην φριζάρουν.

Αν θέλεις να δώσεις κάποιο ιδιαίτερο στυλ στα μαλλιά σου, τότε χρησιμοποίησε ένα προϊόν που είναι σχεδιασμένο για αυτό τον σκοπό. «Φτιάξε» τα μαλλιά σου μόλις στεγνώσουν και χρησιμοποίησε ένα προϊόν βασισμένο στον πηλό για ματ τελείωμα.

5. Άφησε γένια


Τα γκρι μαλλιά ταιριάζουν υπέροχα με ένα κοντό μούσι. Το μούσι διατηρεί τις ισορροπίες και προσθέτει μια άλλη νότα στην εμφάνιση σου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.