ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ένα ατρόμητο ζευγάρι κυνηγά τους τυφώνες και τραβά τις πιο εντυπωσιακές λήψεις



Για πολλά ζευγάρια, το ταξίδι και η περιπέτεια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της σχέσης τους. Αλλά η Cammie Czuchnicki και ο Tim Moxon μπορούμε να πούμε ότι το παρακάνουν. Οι βρετανοί φωτογράφοι ταξιδεύον, όπου χτυπά τυφώνας και ρισκάρουν μέχρι και τη ζωή τους προκειμένου να απαθανατίσουν μοναδικές λήψεις.


Τυφώνες: Όταν η φύση αγριεύει

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια μαγεία στη θέα ενός τόσο ακραίου φαινομένου και ορισμένες φορές όσο και παράδοξο και αν ακούγεται είναι ωραίο να βλέπεις τη φύση να έχει το πάνω χέρι (αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν θύματα). Αυτό ακριβώς είναι που γοητεύει και το ζευγάρι:


Κανένας δεν μπορεί να επέμβει στο καιρό και σε αυτά τα φαινόμενα. Είναι έξω από τον έλεγχο του ανθρώπου. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το βλέπουμε και να το σεβόμαστε. Ξυπνά στον άνθρωπο αισθήματα που έχουν να κάνουν με τον θαυμασμό αλλά και την αδυναμία μας μπροστά στη φύση.

Το ζευγάρι έχει κάνει το κυνήγι του τυφώνα τρόπο ζωής. Έχουν περάσει ήδη 7 χρόνια που φωτογραφίζουν τέτοια καιρικά φαινόμενο και πάνε για τον 8ο. Η δουλειά τους είναι πραγματικά μοναδική και καταφέρνουν πολύ δύσκολες λήψεις σε επικίνδυνες περιστάσεις.



Αll Image Credits: Caters News Agency



Αν σας αρέσει το neametrela τότε μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook για να είστε πάντα ενήμεροι για όλα τα θέματα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Πατήστε εδώ για να κάνετε LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.