ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor... χασκογελάει μετά το τροχαίο! (βίντεο)



Το απίστευτο βίντεο που ανέβασε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor καθώς τραυματισμένοι παίκτες είναι στο νοσοκομείο. Την ώρα που χθες όλοι ασχολούνταν με το τροχαίο στο Survivor και τον τραυματισμό των Ελλήνων παικτών, ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali ανέβασε ένα βίντεο story στο Instagram του που τον δείχνει να οδηγεί μηχανή χωρίς κράνος, στο αντίθετο ρεύμα και να βιντεοσκοπεί χασκογελώντας περήφανος για το «κατόρθωμα»!

Την ώρα που τραυματίζονταν άνθρωποι στο ριάλιτι του (λόγω απρόσεκτης οδήγησης) το ότι ο ίδιος κάνει αυτά τα επικίνδυνα καραγκιοζιλίκια, και μάλιστα τα ανεβάζει δημοσίως όλο χαρά είναι το λιγότερο άκομψο.

Δεν μας νοιάζει αν είναι Τούρκος ή Έλληνας, πάντως το βίντεό του -που παρουσιάζει το LIFO.gr- γεννά πολλά ερωτήματα.



*Η περιφρόνηση προς των Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την ασφάλεια επεκτείνεται και στις παραγωγές του;

*Είναι αλήθεια πως το όχημα με το οποίο μεταφέρονταν ήταν αμφιβόλου ποιότητας;

*Είναι αλήθεια πως στο βαν δεν φορούσε κανείς ζώνη;

*Στο χθεσινό επεισόδιο δεν αναφέρθηκαν ΠΟΤΕ στους υπόλοιπους που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Είναι καλά; Σκοτώθηκαν; Γιατί δεν μάθαμε κάτι για τον άλλο οδηγό και το μηχανάκι που προσπέρασε;

*Η Ειρήνη Κολιδά που έσπασε τα πλευρά της στο ατύχημα και επιστρέφει Ελλάδα θα πάρει αποζημίωση για κάτι που θεωρείται ξεκάθαρα εργατικό ατύχημα, ή έχει υπογράψει συμβόλαιο με όρους που καλύπτουν πλήρως την παραγωγή σε τέτοιες περιπτώσεις;

*Είναι δυνατόν άνθρωποι να έχουν τραυματιστεί από αυτοκινητιστικό κι ο παραγωγός την ίδια ώρα να ανεβάζει επικίνδυνες «μαγκιές» με τη μηχανή του.

«Το είδα τυχαία χθες το βράδυ», γράφει ο γνωστός μου που εντόπισε το βιντεάκι, «και πραγματικά μου προκάλεσε τόση απέχθεια η αυθάδεια και η προκλητικότητα του ανθρώπου αυτού που καρπώνεται μεγάλο μέρος των κερδών του Survivor, την ίδια ώρα που έθετε σε κίνδυνο τις ζωές των παικτών. Υπό το φως των τραυματισμών η περήφανη δημοσιοποίηση του βίντεο απ' τον ίδιο μοιάζει σχεδόν ανήθικη.»

Πάντως όταν βλέπεις ότι αυτή είναι η οδηγική συμπεριφορά του παραγωγού, αναρωτιέσαι για το ρόλο και ταυτόχρονα την ευθύνη του απέναντι στους παίκτες /υπαλλήλους του.

Το δημοσιεύουμε στο LIFO.gr ώστε αν πάρει έκταση να αναγκαστεί ο "τόσο δυνατός" παραγωγός και κολλητός του Ερντογάν να παραδεχθεί δημόσια πως δεν πρέπει να οδηγούμε έτσι, και να δώσει κάτι από τα τόσα κέρδη του όχι μόνο για την ασφάλεια των παικτών, αλλά και για την οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων.

lifo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.