ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Προβλέψεις Κυριακή 9 Απριλίου



ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας φέρνει κάποιες εξελίξεις, προσωπικές και επαγγελματικές που σας ανακουφίζουν, αλλά οι εκκρεμότητες δεν τελειώνουν εδώ. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή γιατί τα οικονομικά παραμένουν σε καθεστώς αβεβαιότητας και αυτό έχει κάνει ευάλωτη την ψυχολογία και τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μερικές φορές διαβάζετε πίσω από τις λέξεις και τις συμπεριφορές, καθώς έχετε ένα ταλέντο να αντιλαμβάνεστε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων πίσω από τα προσχήματα. Όμως, όταν χρησιμοποιείτε αυτό σας το ένστικτο για να συμβουλεύσετε τους άλλους συχνά αντιδρούν. Εσείς, πάντως, κάντε το χρέος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια θετική επαγγελματική εξέλιξη σας κάνει πιο αισιόδοξους για το μέλλον των οικονομικών σας και σας δίνει κίνητρο να προσπαθήσετε περισσότερο. Κάντε τα πλάνα σας, αλλά φροντίστε να βρείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας που τους έχετε παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η Κυριακή είναι όμορφη, αλλά για κάποιους από εσάς δεν θα λείψουν και οι έγνοιες οι επαγγελματικές. Παρόλα αυτά, η διάθεσή σας είναι άκρως ανοιξιάτικη και αυτό έρχεται να ενισχύσει και το φλερτ που τελευταία έχει μπει πιο έντονα στη ζωή σας, κάτι που σας είχε λείψει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν σας συμβαίνει κάτι που σας προβληματίζει, αντί να κάνετε ένα σωρό σενάρια με το μυαλό σας, ίσως πρέπει καταρχήν να το συζητήσετε με ανθρώπους εμπιστοσύνης σας και εφόσον έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στη συνέχεια να το κουβεντιάσετε και με όσους είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια μέρα ξεκούρασης μετά από πολύ καιρό. Πιάνετε τον εαυτό σας να βρίσκεται συνεχώς με νέες αναθέσεις που πρέπει να φέρει εις πέρας και όταν ηρεμείτε διαπιστώνετε πως δεν κάνετε τίποτα για εσάς. Είναι σίγουρα η στιγμή να φορτσάρετε στα επαγγελματικά σας, αλλά είναι σημαντικό να βρείτε και μια χρυσή ισορροπία.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια μικρή αναστάτωση στα προσωπικά σας φέρνει αντιπαραθέσεις και μουρμούρα. Μην αντιδράσετε εν θερμώ –τουλάχιστον προσπαθήστε- γιατί είστε πάντα έντονοι και εξαιτίας αυτού κινδυνεύετε να χάσετε το δίκιο σας. Πάρτε μια ανάσα να σκεφτείτε τι συνέβη και τι σας ενόχλησε και μιλήστε μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η ένταση ανάμεσα σε εσάς και κάποιο συνεργάτη σας έχει δημιουργήσει τεταμένη ατμόσφαιρα στο εργασιακό σας περιβάλλον και είναι στο χέρι σας να εκτονώσετε με κάποιο τρόπο την ένταση. Εν όψει αποφάσεων που πρέπει να πάρετε από Δευτέρα το Σαββατοκύριακό σας δεν είναι το πιο ήρεμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το μυαλό σας δουλεύει με χιλιάδες στροφές το δευτερόλεπτο, κάνοντας τόσο δημιουργικές σκέψεις όσο και σενάρια που κάποιες φορές δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να αποφορτιστείτε γιατί η καθαρή σκέψη σας είναι απαραίτητη. Τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι πιστεύετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Εν όψει της Πανσελήνου την Τρίτη υπάρχει μια σχετική ένταση σε όλα, αλλά εσείς είστε σε καλή διάθεση και δεν θα αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει το κέφι. Δώστε λίγο προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σας και φροντίστε να κοιμάστε καλά –έχετε κουραστεί και η εξάντληση καραδοκεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Sunday, fun day, ώρα για λίγο διασκέδαση και στιγμές που θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε και να χαλαρώσετε. Αυτό που σας έχει λείψει είναι να είστε ήρεμοι και χωρίς έγνοιες και οι έστω και λίγες στιγμές που έχετε αυτή τη δυνατότητα σας είναι πολύτιμες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η Κυριακή αυτή γίνεται για εσάς μια ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε σημαντικές για εσάς εξελίξεις. Μην κλειστείτε στο σπίτι, επιδιώξτε κοινωνικές συναναστροφές και έχετε στο μυαλό σας πως η τύχη αυτές τις μέρες είναι με το μέρος σας.

Καλημέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.