ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας, για όλα τα ζώδια



Κριός

Συσκοτίζεται το τοπίο της αγάπης, νιώθετε έξω από τα νερά σας καθώς η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας, μια δύσκολη χρονική περίοδο για την ερωτική σας ζωή, κάτι που συμβαίνει κάθε 18 μήνες. Μπορεί να νιώθετε ανάξιοι ή ότι κανένας δεν σας αγαπά, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι είναι επίσης μια σημαντική περίοδος επανεξέτασης της σχέσης σας. Παλιά θέματα και συναισθηματικό βάρος έρχονται στην επιφάνεια, αλλά ήταν πολύ καιρό θαμμένα μέσα στα άδυτα της ψυχής σας και η ανάδρομη Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να τα αντιμετωπίσετε. Ίσως ακόμα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα με τον αγαπημένο σας ή στόχους ζωής ή σεξουαλική συμβατότητα, αν και τώρα θα μάθετε πολλά.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας υποκινεί τον αγώνα σας για ανεξαρτησία και ελευθερία, είστε μαχητές προκειμένου να ικανοποιήσετε τις εγωιστικές σας επιδιώξεις. Καλή τύχη σε όποιον προσπαθήσει να σας κρατήσει πίσω! Μην εξοστρακίζετε τον αγαπημένο σας, αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συγκρατήσετε το θυμό και την οργή σας, ασχοληθείτε με έντονες δραστηριότητες του θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε όλη αυτή την ενέργεια που έχετε, όπως για παράδειγμα χορεύοντας μέχρι το πρωί. Είστε μια τίγρης σε ένα κλουβί και δεν είναι όμορφο θέαμα.

Ταύρος

Μήπως εσείς οι ίδιοι έχετε φυλακίσει τον εαυτό σας στο ζοφερό ερωτικό σας παρελθόν; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας και όλη η ερωτική σας ζωή τίθεται υπό αναθεώρηση, και αυτό περιλαμβάνει επίσης τον πόνο και τη θλίψη που μπορεί να εξακολουθείτε να νιώθετε μέσα σας. Ίσως είστε κολλημένοι για χρόνια με κάποιον/α που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να έχετε ποτέ τη σταθερή και ασφαλή σχέση που επιδιώκετε, και ακόμα τον/την θέλετε πίσω. Μπορεί επίσης να είστε σε μια σχέση που είναι μπερδεμένη και δεν σας προσφέρει σιγουριά για το μέλλον. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε μια νέα σχέση να έρθει στη ζωή σας.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, σας κάνει ανήσυχους και εκνευρισμένους, γίνεστε τώρα περισσότερο εσωστρεφείς και κρυψίνους. Μην επιτίθεστε στην αγάπη σας στηριζόμενοι σε αβάσιμες υποψίες που έχετε ή ρίχνετε δόλωμα για να τσιμπήσει. Το σίγουρο είναι ότι θα πιαστείτε εσείς στα δίχτυα που ρίξατε για τον άλλον. Αντίθετα, ασχοληθείτε με ήρεμες και δημιουργικές δραστηριότητες, αποδράστε κάπου κοντά σε νερό, κοιμηθείτε περισσότερο ή βγείτε στην πόλη σας για ψώνια για να ξεφύγει το μυαλό σας.

Δίδυμοι

Έχετε κουραστεί από τη συνεχή ένταση ή τη ρουτίνα στη σχέση σας; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ενδέκατο οίκο σας, της ελευθερίας και της φιλίας, κι αν τα πράγματα με την αγάπη σας έχουν γίνει λίγο αγχώδη και καταπιεστικά, κάντε ένα μικρό διάλειμμα από αυτήν τη συναισθηματική επιβάρυνση και αναλώστε το χρόνο σας με τους φίλους σας ή με μια ομάδα ανθρώπων. Ακόμα κι αν κατά βάθος θέλετε να περάσετε όλη την ημέρα σας δίπλα στην αγάπη σας, θα πρέπει να βρεθείτε και με τον υπόλοιπο κόσμο. Θα νιώσετε τόσο πολύ καλύτερα όταν βγείτε έξω, που στη συνέχεια θα έχετε πολλά να μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας ενισχύει την χαρά και τον ενθουσιασμό σας για ζωή και μπορεί εντελώς ξαφνικά να σας φέρει κάποια συναρπαστικά νέα άτομα στη ζωή σας. Αφήστε τις υποχρεώσεις σας και τους φίλους που σας δημιουργούν πίεση και δράμα με τις απαιτήσεις τους και ανοίξτε την αγκαλιά σας σε νέους. Μη δεσμεύεστε με σχέδια, κάποια από αυτά θα ανατραπούν αλλά για να περάσετε ευχάριστα. Το σίγουρο είναι ότι μια συναρπαστική νέα γνωριμία θα μπορούσε να προκύψει από το πουθενά!

Καρκίνος

Είστε στην ίδια σελίδα με τον αγαπημένο σας; Η ανάδρομη Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας παροτρύνει να εξετάσετε σοβαρά αν θέλετε τα ίδια πράγματα από τη ζωή με το άλλο σας μισό, αν μπορείτε να έχετε μαζί κοινή πορεία. Μπορεί ακόμα να έχετε αναπάντητα ερωτήματα που σας πιέζουν να τα διαλευκάνετε και να αποσαφηνίσετε αν είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα από την άποψη των αξιών και της πίστης. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να χρειαστεί να προβείτε σε απολογισμό των προηγούμενων επιλογών σας και επίσης να διερευνήσετε σε βάθος τη σχέση σας με τον πατέρα σας, αν είστε γυναίκα, και με τη μητέρα σας, αν είστε άντρας, αφού ο δέκατος οίκος κυβερνά τους γονείς.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας κάνει να ονειρεύεστε την πορεία της σχέσης σας, κάνετε μέχρι και μελλοντικά σχέδια. Εξερευνήστε μερικές επιλογές συζητώντας με τον αγαπημένο σας, χωρίς όμως να προβείτε σε σοβαρές και σταθερές δεσμεύσεις. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε σενάριο. Είστε μόνοι; Τι θα λέγατε να πάρετε τους φίλους σας για διασκέδαση; Αδράξτε την ευκαιρία που σας χαρίζει το σύμπαν και σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθείτε από τις αναπάντεχες εκπλήξεις που θα προκύψουν.

Λέων

Κάποιος/α που γνωρίσατε σε ένα από τα ταξίδια σας ή μια παλιά αγάπη που ζει μακριά θα μπορούσε να εμφανιστεί και πάλι στη ζωή σας καθώς η ερωτική Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών. Αυτή η άφιξη από το παρελθόν μπορεί να μην είναι ευπρόσδεκτη, ειδικά αν διεγείρει συναισθήματα τα οποία είχατε προσπαθήσει καιρό να τα αφήσετε πίσω σας. Ίσως πάλι αναθεωρήσετε κάποιες από τις πεποιθήσεις σας στην αγάπη ή αποφασίσετε να επισκεφτείτε ένα μέρος που πάντα σας έκανε να νιώθετε … σέξι. Είστε ήδη σε σχέση; Ένα ρομαντικό ταξίδι θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα για να ανανεώσετε τη σχέση σας, να εκδηλώσετε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας στον αγαπημένο σας. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και πάτε.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον επεκτατικό ένατο οίκο σας φουντώνει την ανάγκη σας να πείτε την αλήθεια, τώρα έρχεται στο προσκήνιο η ειλικρινής πλευρά σας. Είτε είστε σε σχέση ή μόνοι, δεν έχετε τίποτα να χάσετε λέγοντας πραγματικά αυτό που σκέπτεστε. Απλά φροντίστε να μην γίνετε πολύ κυνικοί και απότομοι. Το σημαντικό είναι οι άλλοι άνθρωποι να σας θεωρήσουν ηθικούς και τίμιους, όχι επιθετικούς και αδιάλλακτους. Τα ταξίδια έχουν επίσης να σας προσφέρουν πολλές νέες εμπειρίες, έτσι διοργανώστε μια περιπέτεια είτε με τους φίλους σας, είτε με τον αγαπημένο σας, θα απομακρύνετε την ανία και την πλήξη από τη ζωή σας.

Παρθένος

Τις επόμενες εβδομάδες θα είστε σε χειμερία νάρκη, ποθείτε περισσότερο προσωπικό χρόνο και βάζετε στην άκρη το ερωτικό παιχνίδι καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σημάνει αρκετές προκλήσεις ή, ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς, μια ευκαιρία να πάτε πίσω στα παλιά και να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α που κάποτε ήταν σημαντικός/η για σας. Έχετε μερικά άλυτα ζητήματα και νιώθετε ακαταμάχητη την ερωτική χημεία; Η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να σας ωθήσει να εξερευνήσετε αν αξίζει αυτή η επανένωση ή να κλείσετε την πόρτα για πάντα.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, θα μπορούσε να προκαλέσει έντονη σεξουαλική χημεία ή αντίθετα έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, εξαρτάται από εσάς πως θα λειτουργήσετε αυτήν την όψη. Οι διαθέσεις σας θα μπορούσαν να αλλάξουν στη στιγμή και χωρίς προειδοποίηση και αφήνετε άναυδους τους άλλους, έτσι προσέξτε πολύ τον τρόπο με τον οποίο ξεσπάτε την οργή σας και κυρίως που στοχεύετε. Κάντε κάτι για να απαλύνετε την εσωτερική σας ένταση πριν ξεσπάσετε σε αυτό το ανυποψίαστο άτομο που δεν σας φταίει σε τίποτα.

Ζυγός

Το κύριο μέλημά σας για τις επόμενες εβδομάδες: αναθεώρηση και ανανέωση. Ο κυβερνήτης σας, η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και σας ζητά να δείτε κάποια πράγματα στην αγάπη με μεγάλη σοβαρότητα. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην ποιότητα της σχέσης σας και να κάνετε ένα βαθύ απολογισμό των προηγούμενων επιλογών σας αλλά και της συμπεριφοράς σας. Ποιος είναι ο ρόλος που παίζετε με τους άλλους; Μήπως δίνετε μονόπλευρα και χωρίς ανταπόκριση; Μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να γίνετε πιο διεκδικητικοί στην αγάπη ή ίσως να κάνετε λίγο πίσω στο όνομα της αμοιβαιότητας και της ισορροπίας.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει μια εκπληκτική ξαφνική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α εντελώς απρόβλεπτα αλλά ο ξαφνικός ενθουσιασμός σας μπορεί γρήγορα να μεταστραφεί σε ανία και πλήξη. Είστε σε σχέση; Κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δοκιμάστε ένα νέο εστιατόριο, πάτε μια ημερήσια εκδρομή, ξεκινήστε μια συνομιλία για αυτό το ζήτημα για το οποίο ήσασταν πολύ φοβισμένοι για να το φέρετε υπό συζήτηση. Απλά δεν χρειάζεται να είστε συνέχεια με τον αγαπημένο σας, θα πρέπει να αφιερώσετε και προσωπικό χρόνο στον εαυτό σας.

Σκορπιός

Μήπως ο εαυτός σας είναι ο χειρότερος εχθρός σας στην αγάπη; Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον αναλυτικό και επιλεκτικό έκτο οίκο σας, θα μπορούσατε να γίνετε περισσότερο επικριτικοί με τους άλλους ή να ασκείτε σκληρή αυτοκριτική. Αν ο απώτερος στόχος σας είναι να απολαύσετε την παρέα του άλλου και να νιώσετε τη φωτιά της αγάπης, έχει πραγματικά σημασία αν ο αγαπημένος σας ξέχασε να σας επιστρέψει το τηλεφώνημα που έλαβε από εσάς κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης ημέρας εργασίας; Ή αν δεν έπλυνε τα πιάτα; Προσοχή λοιπόν, γιατί θα έχετε την τάση να διαφωνείτε για τις λεπτομέρειες με το σύντροφό σας.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον αναλυτικό έκτο οίκο σας δημιουργεί ξεσπάσματα και εσωτερικές συγκρούσεις από τις υπερβολικές σκέψεις σας. Μην αναλύετε πολύ τα πράγματα, δεν πρόκειται να καταλήξετε σε τελικό συμπέρασμα. Και επιπλέον, το άγχος και ο εκνευρισμός σας δεν είναι καλοί σύμβουλοι για τελεσίδικες αποφάσεις. Κανείς δεν είναι τέλειος και δεν αξίζει να ασχολείστε με επουσιώδη και δευτερεύοντα ζητήματα, αντίθετα δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και θα νιώσετε υπέροχα!

Τοξότης

Ζείτε για το πάθος και την περιπέτεια, μόνο που τώρα υπάρχει ένα μειονέκτημα: Η ερωτική Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και δημιουργεί συγκρούσεις και δράμα καθώς ασήμαντα σχόλια του αγαπημένου σας τα εκλαμβάνετε με λάθος τρόπο, και έτσι ανταγωνίζεστε μεταξύ σας για τα μικρά πράγματα. Είστε μόνοι; Μπορεί να μάθετε νέα για έναν/μια πρώην, ο οποίος στέλνει μηνύματα στο inbox σας ή συμπτωματικά εμφανίζεται στην ίδια παρέα ή κοινωνική εκδήλωση όπου είστε κι εσείς. Μην βιαστείτε να ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας καθώς τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να αλλάξουν απότομα όταν ορθοδρομήσει ο πλανήτης της αγάπης.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για να ζήσετε με πάθος ένα καυτό ειδύλλιο καθώς τώρα δεν διστάζετε να πάρετε την πρωτοβουλία για να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Εάν είστε σε σχέση, προσοχή! Εντελώς ξαφνικά και εκεί που δεν το περιμένετε κάτι μπορεί να σας απογοητεύσει και ηφαιστειακά συναισθήματα ξεσπάνε ταρακουνώντας τη σχέση σας. Μακριά από τον εγωισμό και το δράμα, περνώντας χρόνο με τους ψύχραιμους φίλους σας θα σας υπενθυμίσουν να μην παίρνετε τα πράγματα τόσο στα σοβαρά.

Αιγόκερως

Γίνεστε ευσυγκίνητοι και ευαίσθητοι περισσότερο από το συνηθισμένο, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Λάβετε όμως υπόψη σας το εξής: Η σκυθρωπή σας διάθεση θα μπορούσε απλώς να είναι προϊόν της δικής σας ευαισθησίας και δεν έχει να κάνει με το σύντροφό σας ή το φλερτ σας. Αν και τώρα δε θα έχετε καμία διάθεση για άμεση αντιπαράθεση, εν τούτοις θα είστε επιρρεπείς σε μια υποβόσκουσα επιθετική συμπεριφορά η οποία μπερδεύει το αντικείμενο του πόθου σας. Εάν έχετε χωρίσει πρόσφατα από μια σχέση, νιώθετε έντονη μοναξιά και η ανάδρομη Αφροδίτη σάς βρίσκει να αναπολείτε το παρελθόν.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση με τον αγαπημένο σας, ιδιαίτερα αν συγκατοικείτε, ή με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή σας ο οποίος δεν σταματά να ανακατεύετε στη σχέση σας και να επικρίνει τις επιλογές σας. Μπορεί να χρειαστεί επίσης να ακούσετε ένα παράπονο από τον αγαπημένο σας ή να συγκρουστείτε για ένα παρελθοντικό ζήτημα που έρχεται ξαφνικά στην επιφάνεια, αλλά προσέξτε την επιθετική και κατηγορητική τάση σας. Εκφράστε το θυμό σας, χωρίς όμως να βάλετε τον άλλον σε αμυντική θέση.

Υδροχόος

Έχετε ακόμα στο μυαλό σας εκείνη την παλιά αγάπη; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και θα μπορούσατε να συναντήσετε έναν/μια πρώην, ίσως μέσω μιας τηλεφωνικής κλήσης ή μηνύματος στα κοινωνικά δίκτυα ή ακόμα πηγαίνοντας για τρέξιμο ή έναν περίπατο στο δρόμο. Θα πρέπει να γυρίσετε εκεί; Οι επανασυνδέσεις ευνοούνται από τις ανάδρομες πορείες των πλανητών, έτσι είναι μια καλή στιγμή για να συνεχίσετε ό, τι είχατε αφήσει στη μέση. Είστε σε σχέση; Με την ανάδρομη Αφροδίτη ίσως περάσετε δύσκολες στιγμές καθώς η αγάπη, η συμπόνια και η ευσπλαχνία απλά δεν υπάρχουν. Φροντίστε λοιπόν να είστε ευγενικοί και κυρίως κατανοητοί.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας δημιουργεί τεταμένες συνομιλίες με τον αγαπημένο σας, η κατάσταση γίνεται ξαφνικά εύφλεκτη. Να είστε προσεκτικοί και να μη παίζετε το συνήγορο του διαβόλου ή πιέζετε τα κουμπιά των ανθρώπων, ακόμη και αν νομίζετε ότι αυτό είναι διασκεδαστικό. Θα μπορούσατε άθελά σας να χτυπήσετε το ευαίσθητο σημείο τους. Είστε μόνοι; Έντονες συνομιλίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα καυτό ερωτικό πάθος, όμως να είστε προσεκτικοί να μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό σας

Ιχθύς

Αν έχετε ξεχάσει τις μικρές πολυτέλειες της ζωής και έχετε πνιγεί στις καθημερινές υποχρεώσεις με την αγάπη σας, όπως πληρωμές λογαριασμών, ανατροφή παιδιών ή βλέποντας τα καθημερινά επεισόδια στην τηλεόραση, η ανάδρομη Αφροδίτη στον πολυτελή δεύτερο οίκο σας, σας επισημαίνει ότι ήρθε η ώρα να προσθέστε μερικές ανέσεις στη ζωή σας και πάλι. Μην υποτιμάτε το ρομαντισμό όσα χρόνια κι αν είστε μαζί με την αγάπη σας, αναζωπυρώστε το πάθος με ένα πολυτελές δείπνο και ένα μπουκάλι κρασί υπό το φως των κεριών σε ένα νέο μέρος. Μια βραδινή ρομαντική βόλτα θα σας μεταφέρει στον παράδεισο. Θα πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό από καιρό σε καιρό.

Εντάσεις και συγκρούσεις για απλήρωτους λογαριασμούς και χρέη αναδεύει ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως αντίθετα ο αγαπημένος σας, σας ωθήσει με τις νέες ιδέες του να βρείτε νέους, πρωτότυπους τρόπους για να έχετε χρήματα ή σας οδηγήσει σε έναν πλούσιο πελάτη ή μεσολαβήσει για μια δουλειά. Απολαύστε μαζί τα απλά πράγματα της ζωής, όπως τρώγοντας φαγητό μαζί, κάνοντας μασάζ ο ένας στον άλλο, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και ακούγοντας τζαζ. Το πιο σημαντικό; Μη βιάζεστε, αργά και σταθερά είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθούν τα πράγματα

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.