ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ζώδια...Προβλέψεις Δευτέρα 10 Απριλίου


Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η εβδομάδα ξεκινά με λίγο πεσμένους ρυθμούς –νιώθετε κουρασμένοι και εν όψει διακοπών συνειδητοποιείτε πως τις έχετε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και προσπαθήστε να τρέφεστε σωστά και να κοιμάστε καλά. Έχετε ανάγκη να γεμίσετε μπαταρίες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν είστε από τους ανθρώπους που όταν αδικούνται κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά σήμερα ακόμα και αδικημένοι να νιώσετε δεν θα πρέπει να αντιδράσετε εκρηκτικά, αλλά με στρατηγική και ψυχραιμία. Μόνο έτσι θα μπουν στη θέση τους αυτά που σας ενοχλούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η εβδομάδα εργασιακά είναι πολύ απαιτητική με μια σειρά από υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί μέσα από αυτές δίνετε δείγμα γραφής. Πάρτε ανάσα και φροντίστε να οργανωθείτε σωστά για να τα προλάβετε όλα. Ψυχολογικά και συναισθηματικά έχετε το καλύτερο support!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Θέλετε να ταξιδέψετε, να ξεσκάσετε, να δείτε φίλους, αλλά πρέπει ακόμα να κάνετε μερικές μέρες υπομονή για να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας. Συναισθηματικά, όσοι έχετε ξεκινήσει μια νέα σχέση βιώνετε κάποια σκαμπανεβάσματα που σας δημιουργούν ερωτηματικά. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα- δώστε χρόνο στον νέο αυτό άνθρωπο που μπήκε στη ζωή σας για να βρείτε τις μεταξύ σας ισορροπίες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια ευχάριστη είδηση θα σας βοηθήσει να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα. Είστε αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια και αυτό σας κάνει ακόμα πιο δημιουργικούς. Η αυριανή πανσέληνος φέρνει εντάσεις που όμως σύντομα θα εκτονωθούν, ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζεστε σας έχει ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλούς και θα σας κάνει μια πρόταση που αφενός σας κολακεύει, αφετέρου σύντομα θα μεταφραστεί σε αύξηση του εισοδήματός σας. Στην προσωπική σας ζωή ένα νέο φλερτ εμφανίζεται και δεν σας αφήνει αδιάφορους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τα προσωπικά σας αυτή την εβδομάδα θα γίνουν προτεραιότητα, καθώς κάποιες ισορροπίες αλλάζουν και αυτό σας αναστατώνει. Επαγγελματικά το τοπίο είναι πιο ήρεμο από ότι συνήθως, αλλά εσείς είστε σε ένταση. Προσοχή, δεν πρέπει να χάσετε πολύτιμους συμμάχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η αυριανή Πανσέληνος σας δημιουργεί μια δυσθυμία. Μην αφήσετε όμως αυτή την αρνητική διάθεση να κυριαρχήσει. Προσπαθήστε να βρεθείτε με ανθρώπους που σας κάνουν να περνάτε. Επαγγελματικά κάντε λίγη υπομονή –αυτά που επιθυμείτε θα αργήσουν λίγο να συμβούν, αλλά δεν είναι πολύ μακριά πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε την τάση να ψυχαναλύετε τους πάντες και να δημιουργείτε σενάρια για τις συμπεριφορές τους. Γιατί, όμως, περιπλέκετε τις καταστάσεις; Να θυμάστε πως κάποιες φορές τα πράγματα είναι απλά αυτό που φαίνονται. Δώστε λίγο προσοχή στην υγεία σας και δώστε στη δουλειά τον καλύτερο εαυτό σας για να ολοκληρώσετε πιο γρήγορα τις υποχρεώσεις σας. Τα κομπλιμέντα σας για την απόδοσή σας θα τα πάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αγαπάτε τη σταθερότητα έτσι κάποιες επαγγελματικές αλλαγές που διαφαίνονται στο άμεσο μέλλον σας προβληματίζουν και σας αγχώνουν. Να θυμάστε, όμως, πως πολλές φορές οι αλλαγές παρά την αρχική αναστάτωση που φέρνουν είναι για καλό και ισοδυναμούν με εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι εξελίξεις σε θέματα που σας αφορούν σας ικανοποιούν και αυτό δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα για τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η αυριανή πανσέληνος θα λειτουργήσει θετικά, βοηθώντας σας να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ο τρόπος που θα χειριστείτε κάποια εργασιακά θέματα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε ανάμεσα στους άλλους συναδέλφους σας. Δείξτε προσήλωση στους σκοπούς σας και όλα θα εξελιχθούν θετικά για εσάς. Συναισθηματικά, η Πανσέληνος θα φέρει εντάσεις, αλλά είναι στο χέρι σας να ρίξετε τους τόνους.

Καλημέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.