ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης, 12/04Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό

Τη σημερινή μέρα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Από τη νέα της θέση, μας κάνει αρκετά εσωστρεφείς και καχύποπτους, ενώ ίσως να φέρει και κάποιου είδους κρίση στις σχέσεις. Θέματα ταμπού ή κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, ενώ ενδέχεται να υπάρξει και κάποιου είδους κοινωνική αναταραχή, λόγω δυσάρεστων γεγονότων που προκύπτουν.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή

Τις πρωινές ώρες, η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή που κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και ίσως να δημιουργεί παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις λόγω κακής επικοινωνίας. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν κόντρες λόγω αμετακίνητων θέσεων μεταξύ των εμπλεκόμενων, αλλά και προβλήματα σε οικονομικές εκκρεμότητες και συμφωνίες. Το ερωτικό παρελθόν κάνει έντονη επανεμφάνιση και ίσως προκύψουν επανασυνδέσεις σχέσεων. Τα ζώδια που επηρεάζονται από τη νέα θέση της Σελήνης και τις όψεις της είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Τακτοποιήστε επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις σήμερα αγαπητοί Κριοί, μην αφήνετε να εκκρεμούν δάνεια, οφειλές, χρέη και πάσης φύσεως διευκολύνσεις, αφοσιωθείτε στους στόχους και τις ιδέες σας, βάλτε ψηλά τον πήχη στις προσδοκίες και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Αποφύγετε την υπερβολική ονειροπόληση και την δραματοποίηση των αισθημάτων σας στον ερωτικό σύντροφο, επιδιώξτε την ενότητα και την αμοιβαιότητα στην σχέση σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με αισιοδοξία και αφοσίωση.

Ταύρος

Μην ρισκάρετε σήμερα φίλοι Ταύροι μια αβέβαιη εξέλιξη στην δουλειά σας ή σε μια προσωπική σχέση, γιατί ίσως προκύψει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε, δρομολογήστε και οργανώστε για τις επόμενες μέρες τις σημαντικές σας υποχρεώσεις, ξεκαθαρίστε το τοπίο στην ερωτική σας ζωή, ενισχύοντας την τρυφερή και δοτική σας διάθεση για το ταίρι που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι γοητευτείτε από το τρυφερό φλερτ μιας νεογέννητης γνωριμίας που αφυπνίζει τις αισθήσεις και το ταμπεραμέντο σας.

Δίδυμοι

Κάντε φιλότιμες προσπάθειες σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι για να διαμορφώσετε προς όφελός σας μια κατάσταση που επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, για να αλλάξετε την πορεία μιας αμφιλεγόμενης κατάστασης στον ερωτικό σας δεσμό, για να απαλλαγείτε από ψεύτικες υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα. Η ψυχική και διανοητική σας κούραση είναι πιθανό να επηρεάζει αρνητικά μια συζήτηση με το άλλο σας μισό, αφήστε για αύριο τα σημαντικά και τα σπουδαία, χαλαρώστε στην ζεστασιά της σχέσης σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό φίλοι Καρκίνοι και σας εφοδιάζει με κουράγιο και δύναμη για να επαναξιολογήσετε τις επιδιώξεις και τους στόχους σας, για να είστε πιο δεκτικοί στις υποδείξεις και τις προτροπές των συνεργατών σας και των αγαπημένων σας προσώπων, για να θυμάστε πως χρειάζεστε την συμβουλή και την καθοδήγηση για να φτάσετε στην επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση, για να μην κακιώνετε στο ταίρι σας αν δεν μπορεί να σας προσφέρει τώρα, όλα εκείνα που επιθυμεί η καρδιά σας.

Λέων

Φροντίστε σήμερα αγαπητοί Λέοντες να ρυθμίσετε με σύνεση και προσοχή όλα εκείνα τα επαγγελματικά θέματα που εκκρεμούν και δημιουργούν εντάσεις με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας, έστω κι αν καταβάλετε μεγαλύτερο κόπο, θα αποζημιωθείτε επάξια με το αποτέλεσμα. Αποποιηθείτε τις εγωιστικές τάσεις που προκαλούν αψιμαχίες στον δεσμό σας, συγχρονιστείτε στο σήμερα, στο τώρα, στο παρόν, καλύψτε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στην σχέση σας με τη διπλωματία και την ευφυΐα σας.

Παρθένος

Η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, είναι μια όψη που είναι πιθανό να προκαλέσει κάποιους διαπληκτισμούς με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα φίλοι Παρθένοι, είτε γιατί αξιώνετε έναν άμεσο τρόπο επικοινωνίας στις σχέσεις σας, είτε γιατί δεν ανέχεστε ψεύτικες δικαιολογίες από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Μην αντιδράτε έντονα στις διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο γιατί μπορεί να δημιουργηθεί κίνδυνος σοβαρής και μη ανατρέψιμης ρήξης στον δεσμό σας.

Ζυγός

Κοντρολάρετε τις βαθιές και σημαντικές σας επιθυμίες σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, μην πιέζετε τους συναδέλφους σας και μην επιβαρύνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τα θέλω και τις ανάγκες σας, διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και μην κοντράρεστε κατά μέτωπο με τον ερωτικό σας σύντροφο για ασήμαντες και ποταπές λεπτομέρειες που δυσχεραίνουν το κλίμα στην ερωτική σας καθημερινότητα. Οι αδέσμευτοι υποδεχτείτε το τρυφερό φλερτ μιας νέας γνωριμίας, ακολουθείστε πιστά τη φωνή της καρδιάς σας.

Σκορπιός

Κάντε σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιό σας τις προετοιμασίες που έχουν απομείνει για τις γιορτινές ημέρες φίλοι Σκορπιοί, δίχως να περιμένετε την έγκριση και την συγκατάθεση των οικείων σας, λειτουργήστε με γνώμονα τη δική σας ευχαρίστηση και αφεθείτε με ξεγνοιασιά και ανεμελιά σε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς. Διορθώστε την στρατηγική που ακολουθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο, θέτοντας μια καινούρια πιο ρεαλιστική βάση στα μελλοντικά αισθηματικά σας όνειρα.

Τοξότης

Εργαστείτε σήμερα με σοβαρότητα και πίστη στα δημιουργικά σας ταλέντα και την αξιοσύνη σας αγαπητοί Τοξότες, ξεπεράστε με οργανωτικότητα και κέφι τα αδιέξοδα και αποδείξτε για μια ακόμα φορά στον εαυτό σας και στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, πως αξίζετε θαυμασμό και εκτίμηση. Ίσως δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση για έναν σοβαρό διάλογο με το ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά, απομονωθείτε από τον θόρυβο και την πολυκοσμία, χαλαρώστε στην θαλπωρή και στην σιγουριά του δικού σας χώρου.

Αιγόκερως

Επωφεληθείτε από τις σημερινές, ευνοϊκές πλανητικές όψεις φίλοι Αιγόκεροι, για να ξεφύγετε ολοκληρωτικά από την ακαμψία και την στασιμότητα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, αγκαλιάστε τα πρόσωπα που σας αγαπούν και επιθυμούν την χαρά και την ευτυχία σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα που επιβουλεύονται την πρόοδο και την δικαίωση σας σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από την καλή σας τύχη, γοητέψτε μια εξαιρετική, καινούρια γνωριμία.

Υδροχόος

Ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί ενδέχεται να καθυστερήσει, να υποστεί μια αλλαγή σήμερα, να αναβληθεί για λίγο διάστημα και θα χρειαστεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας αγαπητοί Υδροχόοι, να δείξετε υπομονετική και καρτερική στάση, να μην είστε απαισιόδοξοι και ηττοπαθείς. Μην επιτρέπετε σε μια ανταγωνιστική ή έκρυθμη κατάσταση στην σχέση σας να ψαλιδίζει τα συναισθηματικά σας όνειρα με το ταίρι που σας συντροφεύει, δεχτείτε τις φιλοφρονήσεις και την αγάπη του δεσμού σας.

Ιχθύς

Αισθάνεστε την ανάγκη φίλοι Ιχθύες να ξεφύγετε από κάθε τι που σας προβληματίζει, που σας αγχώνει και δημιουργεί επιπρόσθετες ευθύνες στην δουλειά και την προσωπική σας ζωή και θα το πετύχετε με την σημερινή είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, γιατί εξευμενίζει μια έντονη συναισθηματική έξαρση που υπάρχει στον δεσμό σας, γιατί σας παροτρύνει να κάνετε έναν ήρεμο περίπατο με τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί στέλνει ελπιδοφόρα μηνύματα ερωτικής ανάτασης, αμοιβαιότητας και σιγουριάς στην σχέση σας.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.