ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ζώδια...Προβλέψεις Τρίτη 11 Απριλίου



Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Στον τομέα της καριέρας υπάρχουν μικρές ανατροπές που θα σας οδηγήσουν να ακολουθήσετε διαφορετική τακτική σε ορισμένα πράγματα –βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα και μην βασίζεστε μόνο σε ότι σας λένε οι άλλοι. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε –το έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτή η φορά καλείστε να διορθώσετε λάθη άλλων στη δουλειά, έτσι ξαφνικά βρίσκεστε στη δύσκολη θέση να τρέχετε και να μη φτάνετε, χωρίς μάλιστα να φταίτε. Συναισθηματικά, τελευταία έχει δημιουργηθεί μια απόσταση με το άλλο σας μισό, εκμεταλλευτείτε τις ημέρες των γιορτών που έρχονται για να βρεθείτε ξανά πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Εντάσεις έρχονται σε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις λόγω της πίεσης και των απαιτήσεων. Μην σας πιάσει η ξεροκεφαλιά σας, ακούστε τα επιχειρήματα των άλλων και απαντήστε και πάλι με επιχειρήματα, σε ήρεμους τόνους για να μην οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις. Το ευχάριστο είναι πως έχετε συμμάχους δικούς σας ανθρώπους που σας συμβουλεύουν σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η σημερινή πανσέληνος φέρνει εντάσεις και αναταράξεις σε διαφορετικούς τομείς, τη δουλειά, τις φιλίες, τη σχέση και νιώθετε έτοιμοι να εκραγείτε από τα νεύρα και την πίεση. Αν μπείτε στη διαδικασία να ανοίξετε λεκτική αντιπαράθεση είναι πιθανό αυτό να οδηγήσει σε τσακωμούς. Αν επιλέξετε να δώσετε παράταση χρόνου και να κάνετε τα στραβά μάτια, θα βράζετε μέσα σας. Η απόφαση δική σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η εβδομάδα ξεκίνησε με ευχάριστες ειδήσεις και συνεχίζει με ακόμα πιο ευχάριστες εξελίξεις. Εκμεταλλευτείτε την πιο χαλαρή διάθεση των ημερών για συναντήσεις, εξόδους και εξορμήσεις με καλή παρέα. Έχετε ανανεωμένη διάθεση και ψυχολογία και αυτό το εκπέμπετε και στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι ημέρες έχουν ένταση και αναστάτωση και πιθανό είναι να νιώσετε στα όρια της υπομονής και των αντοχών σας. Μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Μπόρα είναι και θα περάσει. Βάλτε τη λογική σας να κυριαρχήσει, ελέγξτε την παρόρμηση και όλα θα πάνε καλά.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμική και τη μία νιώθεις πως όλα είναι ιδανικά και την άλλη βυθίζεσαι σε απογοητεύσεις. Όλο αυτό σε κάνει απότομο απέναντι στους άλλους και ενδεχομένως θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις με αγαπημένους σου αν δεν φροντίσεις να πεις συγνώμη όταν το παρακάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η ρευστότητα και οι ανακατατάξεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον από τη μία σας έχουν κουράσει, από την άλλη σας έχουν κάνει να πεισμώσετε και να είστε αποφασισμένοι να φέρετε ξανά την κατάσταση στα μέτρα σας. Προς το παρόν, όμως, έχετε ανάγκη από ξεκούραση και απόδραση από την καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχεις πάρει πολλές ευθύνες και τώρα πρέπει να σπιντάρεις για να καταφέρεις να είσαι άψογος σε όλα αυτά που ανέλαβες και θέλεις να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Παρά τις αναποδιές που θα εμφανιστούν θα τα καταφέρεις, αλλά όχι χωρίς κόπο. Συναισθηματικά νιώθεις ξανά ασφάλεια και ηρεμία μετά από πολύ μακρύ διάστημα εντάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάποια πράγματα για τα οποία έχεις προσπαθήσει πολύ δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες. Ανάλαβε τις ευθύνες σου, αλλά εντόπισε και τους υπόλοιπους που φέρουν ευθύνες ώστε να προσπαθήσεις να διορθώσεις την κατάσταση. Όσο πιο δίκαιος είσαι, τόσο περισσότερους συμμάχους και υποστηρικτές θα αποκτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Προσπάθησε να οργανώσεις λίγο καλύτερα τα οικονομικά σου και δώσε προσοχή σε αγορές και επενδύσεις που σκέφτεσαι να κάνεις για να μην φύγεις εκτός budget. Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται σταθερά καλά και αυτό σε κάνει να νιώθεις μια σιγουριά που σου είναι απαραίτητη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάποιος δικός σας άνθρωπος ίσως στραφεί σε εσάς ζητώντας τη βοήθειά σας για κάτι σημαντικό. Σταθείτε στο πλάι του, καθώς αυτό θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση που ήσασταν εκεί σε μια σημαντική για αυτόν στιγμή. Στον εργασιακό χώρο οι απαιτήσεις παραμένουν μεγάλες και βρίσκεστε σε διαρκή εγρήγορση. Η εργατικότητά σας, όμως, σύντομα θα ανταμειφθεί.

Καλημέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.