ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Τα κορίτσια με τις Lamborghini


Τρεις εξαιρετικά ταλαντούχες γυναίκες έχουν κάνει πραγματικότητα το όνειρο των περισσότερων αντρών. Ποιο είναι αυτό; Οδηγούν ορισμένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα και πληρώνονται αδρά.



Οι κυρίες Michela Ceruti, Sarah Bovy και Carina Lima, ανήκουν στο δυναμικό μιας εκ των κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών του κόσμου, η οποία, τα τελευταία χρόνια ανακηρύσσεται ο καλύτερος εργοδότης της γείτονας χώρας, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Εργοδοσίας της Ιταλίας.




Μάλιστα, η Lamborghini είναι η πρώτη επιλογή των αποφοίτων των ιταλικών πανεπιστήμιων, με το 50% των πρόσφατα προσληφθέντων να είναι κάτω των 30 ετών, καθώς η διάσημη φίρμα θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και συγχρόνως να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας.



Ανάμεσα στους νέους εργαζομένους ανήκουν και οι συγκεκριμένες γυναίκες. Μόνο που δεν απασχολούνται σε οποιοδήποτε τμήμα, αλλά στην αγωνιστική ομάδα της Lamborghini. Η έδρα τους είναι στη Sant’ Agata της Μπολόνια και οι ιθύνοντες της εταιρείας τις ανακάλυψαν μέσω του Lamborghini Young Driver. Οι Michela, Sarah και Carina αναδείχθηκαν μέσα από το πρόγραμμα και κέρδισαν με το σπαθί τους μια θέση στην ομάδα.



Συμμετέχουν σε διάφορα πρωταθλήματα, όπως τα Lamborghini Super Trofeo και Blancpain GT Endurance Cup, οδηγώντας όλα τα αγωνιστικά της μάρκας. Αυτή την περίοδο, τρέχουν με την καινούργια Huracan GT3 και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές σε ένα καθαρά ανδροκρατούμενο σπορ, αποσπώντας το σεβασμό των αντιπάλων με το ταλέντο, τη χάρη και τα κάλλη τους.





Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


zougla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.