ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ζώδια....Προβλέψεις Τρίτη 31 Ιανουαρίου


Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Οι αναβολές πηγαίνουν λίγο πίσω κάποια πράγματα που περιμένετε εδώ και καιρό, όμως μην απογοητεύεστε, καθώς όλα θα γίνουν έστω με καθυστερήσεις. Φιλικό πρόσωπο θα ζητήσει τη συμβουλή σας για κάτι σημαντικό, προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ο ανταγωνισμός πολλές φορές φέρνει καλύτερα αποτελέσματα γιατί μας κάνει να επιστρατεύουμε τον καλύτερο και πιο μαχητικό εαυτό μας. Όμως, ο ανταγωνισμός που έχουν μερικοί από εσάς στον εργασιακό χώρο τελευταία, θυμίζει περισσότερο χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τελικά στις πιέσεις λειτουργείτε ακόμα καλύτερα και αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα. Μπορεί σε χαλαρές καταστάσεις να μοιάζετε λίγο ζεμενφού, αλλά όταν οι συνθήκες γίνονται απαιτητικές ξαφνιάζετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό με την εγρήγορση που επιδεικνύετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η ανασφάλεια που νιώθετε σχετικά με το πόσο σταθερός και σωστός είναι απέναντί σας ο άνθρωπος που μοιράζεστε τη ζωή σας, σας κάνει να έχετε περίεργες σκέψεις και να στενοχωριέστε πολλές φορές χωρίς λόγο. Αν έχετε συγκεκριμένα παράπονα συζητήστε τα, διαφορετικά μην κάνετε θεωρίες συνωμοσίας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Καταστρώνετε ένα σχέδιο που αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη, και το κάνετε με όραμα και συνέπεια. Προσπαθήστε, απλά, να συνδυάσετε τους στόχους που έχετε για την καριέρα σας και με μια ισορροπημένη προσωπική ζωή, χωρίς να παραμελείτε τους ανθρώπους που έχετε στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Επειδή μπροστά στα μάτια σας θα δείτε κάποιες κόντρες και αντιπαραθέσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσετε την αντικειμενικότητά σας και να μην πάρετε δημοσίως θέση για να μην μπλεχτείτε σε κάτι που στην πραγματικότητα δεν σας αφορά άμεσα και μόνο προβλήματα θα σας δημιουργήσει. Κρατήστε τις αποστάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι κρεβατομουρμούρα έχει κορυφωθεί με τον άνθρωπό σας να αναρωτιέται τι κάνει τόσο λάθος και δεν είστε ποτέ ευχαριστημένοι. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό όλα σας φταίνε και το πληρώνουν οι πιο κοντινοί σας: σύντροφος, φίλοι, γονείς. Ελέγξτε τα νεύρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια σειρά από αλλαγές έρχεται στην καθημερινότητά σας, που ξεκινά από τα επαγγελματικά και καταλήγει στα προσωπικά, αλλά και ζητήματα καθημερινότητας –το σπίτι, το αμάξι, συνεργάτες και συνήθειες. Προσπαθείτε να οργανώσετε εκ νέου τη ζωή σας που υπήρξε για καιρό πολύ σταθερή –σε σημείο που σας έκανε να νιώσετε στάσιμοι- και να κάνετε νέα βήματα μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Κι εκεί που η βασική σας αγωνία ήταν τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, αυτά ως εκ θαύματος βρήκαν λύσεις και αυτό σας καθησυχάζει. Βρείτε τώρα λίγο χρόνο να φροντίσετε τον εαυτό και την υγεία σας, αλλά και τους κοντινούς σας ανθρώπους που νιώθουν πως τους έχετε παραμελήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μια ευχάριστη είδηση έρχεται να δώσει στη μέρα σας μια νότα αισιοδοξίας και χαράς. Συναντήσεις με αγαπημένους φίλους που είχατε καιρό να συναντήσετε και συζητήσεις που σας φέρνουν όμορφες αναμνήσεις κάνουν τη σημερινή μέρα πιο όμορφη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αναβολές και ασυνεννοησία δημιουργούν μικρούς εκνευρισμούς, αλλά ουσιαστικά όλα προχωράνε προς την κατεύθυνση που θέλατε και αυτό είναι εξαιρετικά ευχάριστο για εσάς. Επαγγελματικά, κερδίζετε τις εντυπώσεις και κάνετε τους προϊσταμένους σας να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αυτό που πραγματικά θα θέλατε είναι μια απόδραση από την καθημερινότητα, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό για τους περισσότερους στην παρούσα φάση. Αρκεστείτε σε δραστηριότητες που σας δίνουν διεξόδους και αδειάζουν το μυαλό από το στρες για να αποσυμπιεστείτε.

Καλημέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.