ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Σε ποια ηλικία έχει κάποιος τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει πλούσιοςΜπορεί να έχουμε συνηθίσει να λέμε ότι η καλύτερη περίοδος για έναν άντρα είναι μετά τα 40, στο θέμα της προσωπικής περιουσίας όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.


Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται μια ομάδα ερευνητών από την Μινεάπολη και τη Νέα Υόρκη, οι οποίοι ανέλυσαν μια μεγάλη βάση δεδομένων από το 1978. Τα δεδομένα αυτά αφορούσαν στοιχεία από το περιουσιολόγιο, την εφορία και από άλλες δημόσιες υπηρεσίες, αντρών ηλικίας από 25 έως και 55 ετών.

Η ερευνά τους συνολικά διήρκησε 10 χρόνια.

Οι οικονομολόγοι λοιπόν διαπίστωσαν ότι το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης των εσόδων των αντρών έχει συντριπτικές πιθανότητες να επιτευχθεί στα πρώτα 10 χρόνια εργασίας τους και συνήθως μεταξύ της ηλικίας 25 με 35.


Κατά την επόμενη δεκαετία της καριέρας τους και συνεπώς της ζωής τους, το εισόδημα των αντρών είτε συνεχώς μειώνεται, είτε οι αυξήσεις είναι μικρότερες.

Αυτό συμβαίνει λόγω γάμου, επιπλέον εξόδων, υποχρεώσεων που αναλαμβάνουν και βέβαια λόγω της συνεχόμενης μεταβολής της αγοράς εργασίας και των αναγκών της.

Φυσικά και μιλάμε μόνο για μέσους όρους.

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που και μετά την ηλικία των 45, απέκτησαν μεγάλη περιουσία.

Αλλά για τους περισσότερους από εμάς δεν ισχύει αυτό.

Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι η μεγαλύτερη πιθανότητα για να γίνει κάποιος πλούσιος είναι μέχρι τα 45.

gazzetta.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.