ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Ζώδια,...Προβλέψεις Δευτέρα 30 Ιανουαρίου


Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…



ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν παρουσιαστεί ένα δίλημμα μέσα στην ημέρα, επεξεργαστείτε το καλά και μην βιαστείτε να πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση. Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά και βαδίστε περισσότερο βάσει λογικής και λιγότερο επηρεασμένοι από το συναίσθημα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το να αποφασίζετε αλλαγές που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή και την καθημερινότητά σας, σας δημιουργεί ανασφάλεια και αγωνία. Όμως, μερικές φορές το να μην αλλάζεις κάτι μόνο από φόβο για το άγνωστο ισοδυναμεί με συμβιβασμούς που τελικά από μόνοι τους αποτελούν πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μερικές φορές είστε πιο αφηρημένοι ή απορροφημένοι στις σκέψεις σας από όσο θα έπρεπε και αυτό σας κάνει να μην αντιλαμβάνεστε κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα σας έδιναν χρήσιμα σημάδια για να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια κόντρα στη δουλειά σας βγάζει τον πιο αυταρχικό σας εαυτό και ενδεχομένως γίνεστε πιο επιθετικοί από όσο θα θέλατε. Αν νιώθετε πως έχετε κάτι κάνει με τρόπο που δεν θέλατε μπορείτε να ανασκευάσετε πριν δημιουργηθούν εντυπώσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αλλάξουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Βρίσκεστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση που μόνο αδιάφορους δεν σας αφήνει. Εφόσον το αποφασίσετε να ρισκάρετε, μετρήστε καλά τις δυνάμεις σας, προετοιμαστείτε σωστά, βρείτε τους σωστούς συμμάχους και έχετε όλες τις πιθανότητες για επιτυχία με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Με μικροαλλαγές στην καθημερινότητά σας ξεκινά η εβδομάδα, αλλά η θετική διάθεση είναι προάγγελος μόνο θετικών εξελίξεων. Συναισθηματικά κάποιοι από εσάς θα μπουν σε διαδικασίες να αποφασίσουν αν είναι η σωστή στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι οικονομικές ανησυχίες και ανασφάλειες δεν θα λείψουν ούτε αυτή την εβδομάδα, καθώς πολλοί από εσάς προσπαθείτε να τακτοποιήσετε οφειλές και εκκρεμότητες. Επαγγελματικά το τοπίο παραμένει σταθερό, ενώ συναισθηματικά σήμερα κάποιοι θα έχετε σκαμπανεβάσματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι διαφωνίες με το άλλο μισό μπορεί να μην είναι καθοριστικές, αλλά δημιουργούν εντάσεις στην καθημερινότητα που μπορεί να δημιουργήσουν προστριβές. Για να τις αποφύγετε επιστρατεύστε τον πιο διαλλακτικό σας εαυτό και μην γίνετε εριστικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι αναβολές και οι μεταθέσεις σε σημαντικές συναντήσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας. Δείξτε υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Ένα φλερτ που θα εμφανιστεί στη ζωή κάποιων από εσάς, θα σας κάνει να χαμογελάτε πιο συχνά και θα σας βάλει σε σκέψεις μήπως αξίζει να δώσετε την ευκαιρία να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μην αγνοείτε τα σημάδια που σας δείχνουν πως πρέπει να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό και την υγεία σας. Μην έχετε την αίσθηση πως είστε άτρωτοι. Η συνεργασία με ένα φιλικό πρόσωπο φαίνεται ως μια πολύ καλή προοπτική, όμως πριν προχωρήσετε εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που θα διαφυλάξουν τη φιλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι προτάσεις για νέες σταθερές ή εποχιακές συνεργασίες είναι πολλές και αυτό σας βάζει προβληματισμούς για το ποια είναι τελικά η πιο σωστή επιλογή για εσάς. Για να αποφασίσετε πέρα από την οικονομική συμφωνία, συνυπολογίστε και τον ανθρώπινο παράγοντα που θα αποδειχθεί σημαντικός για την πορεία των συνεργασιών σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το ένστικτό σας σπάνια πέφτει έξω, γι’ αυτό μην το αγνοείτε. Όταν κάτι μέσα σας, σας προειδοποιεί να αποφύγετε καταστάσεις, ακολουθήστε αυτό που νιώθετε. Εμπιστευτείτε φίλους αν νιώσετε πως χρειάζεστε μια συμβουλή και προσπαθήστε να διαχειριστείτε δημιουργικά το άγχος σας. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα.

Καλημέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.